Lótusz

Lótusz

Ebben segít a Telihold - 2017. április 11.

2017. április 10. - Lótusz_blogger

Az energiák százszorosan hatnak, mutatom, hogyan tudod a javadra fordítani!

 

Teliholdkor az energiák sokkal erőteljesebben hatnak. Ilyenkor könnyebb az elengedés és a teremtés is nagyobb erővel hat. Érdemes ilyenkorra időzíteni olyan rituálékat, amelyekkel szerelmet, bőséget és tisztaságot teremthetünk az életben. Ekkor könnyebb megszabadulni a rossz szokásainktól, a túlzott ragaszkodástól valakihez és a félelmeinktől is.

A Telihold megvilágítja a szép dolgokat az életünkben, de arra is rávilágít, mi az, amitől ideje megszabadulni. Ilyenkor lelkünk felszabadulhat olyan régi sérelmektől, mulasztásoktól, rossz érzésektől, amelyek akadályozhatják  életünkben az előrejutást.

 

Elengedés

Ilyenkor érdemes egy kicsit magunkba szállni, meditálni, elcsendesedni és átgondolni, hogy mi az, ami hátráltat bennünket, mely érzések húznak vissza. És bár fájdalmas, lehet, hogy kapcsolatokat kell lezárni, embereket kell elengedni. Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotok inkább visszahúz, minthogy előrébb vinne, akkor el kell engedned.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7mIMnhAbO1E[/embed]

 

Szerelem

Ha magányos vagy, szeretnél társra lelni, akkor a rózsaszín, vagy vörös gyertya gyújtásával és imával, vizualizációval segíthetsz ennek előrelendítésében.

 

Bőség

Az anyagiak terén is előrébb léphetünk, ha átgondoljuk a bevételeinket, kiadásainkat, céljainkat. Ha zöld gyertyát gyújtunk, az segíthet az anyagi jólét bevonzásában. Képzeld el, hogy mi az, amire vágysz. Ne legyen benned félelem, se kishitűség. Engedd, hogy a fantáziád szárnyaljon.

 

Gyógyulás

Betegségektől megszabadulni is ekkortájt nagyobb a lehetőség. Írj fel egy papírra három dolgot, amelytől szeretnél megszabadulni (betegség, rossz szokás...), és gyújts meg egy fehér gyertyát. Mondj el egy imát és égesd el a papírlapot, majd húzd le a wc-n.

 

Az ima ereje

Azért, hogy lelkileg megtisztulj és megerősödj, imádkozz minél többet! Mondj el egy imát és ajánld fel az Égieknek. Kérd a segítségüket, hogy megtisztítsanak, felemeljenek, segítsenek elengedni minden olyan dolgot, amely hátráltat a boldogulásban és kérd, hogy hozzák el számodra mindazt a jót, amire vágysz!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=gZe_vycgEgA[/embed]

Bármit is tegyél az életben, mindazt szeretettel tedd!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1016333528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása