Lótusz

Lótusz

Angyali mantra: a szenvedély

2017. április 11. - Lótusz_blogger

Az élet sava-borsa.

Hániel Arkangyal üzenete: a szenvedély megízesíti az életet.

"Újra föllelkesültél a szerelemben és a hivatásodban. Bízz a lángban, és ússz az árral."

„Ha biztonsági játékosként élsz, előbb-utóbb beszürkül és elfásul az életed. Több örömért és határozott irányításért fohászkodtál. Én úgy mutatom neked az utat, hogy meggyújtom szenvedélyed lángját. Biztonságban vagy, nyugodtan kockáztathatsz, és követheted dédelgetett álmaidat. Kérj meg, és én veled tartok a szenvedélyed kijelölte úton, hogy vezesselek, és tápláljam a lángod. Amikor izzó lelkesedésed mentén erős bizonyosság kerít hatalmába, figyelj oda, mert így tudatom veled a következő lépést.”

Hániel nevének egyik jelentése: 'Isten dicsősége'. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg. Felszínre hozza rejtett adottságainkat, és segít csiszolni rajtuk. Amikor immár mesterfokra fejlesztettük a képességeinket, és eredeti szenvedélyeink szolgálatába állítjuk, igazi isteni csoda történik!

Mi az, ami előre viszi a világot? A szikra, a temperamentum, a kezdeményezőkészség. Az új dologba beleugrás nem félelem nélküli, de szükség van rá. A hatalmas tüzek is egyetlen szikrából indulnak ki.

Ez a szikra kell a szerelemhez is. Ha két ember együtt van, de nincs az a bizsergés, nincs egy szikra, amelyet fel tudsz a másikban szítani, akkor ez egésznek semmi értelme nincsen. Olyan, mintha idegenek lennétek. De ha megvan köztetek a huncutság, a szikra... akkor ez a láng akár életek végéig kitarthat, ha mindig raktok a tűzre: szeretetet, odafigyelést, támogatást, szerelmet.

És miért kell szikra a munkához? Ha nincs bennünk tűz és szenvedély a munkánk iránt, akkor csak vegetálunk. Akkor sosem lesznek jók benne. Mégha úgy érezzük, hogy nem is fizetnek meg bennünket rendesen, azok vagyunk, amit megteszünk. Nem a motiváció fog számítani, hanem a végeredmény. És minél lelkesebbek vagyunk a munkánkban, annál motiváltabbak leszünk. Ha lelkesen végezzük a munkánkat, az idő is jobban telik rajtunk, sőt, temperamentumunk másokat is munkára ösztönözhet (najó - baleknak is nézhetnek...:) ). De nem kell a többiekkel foglalkozni, csak saját magadért tedd meg.

A legnagyobb szenvedély, tűz akkor gyúlhat az emberben, ha meggyújtja önmagában a szeretet tüzét, a szeretetlángot, a szeretet szikráját. Mert a szeretet a legnagyobb hajtóerő a világban. Egy olyan erő, amely minden dolgot szebbé, fényesebbé, simábbá, lágyabbá tesz.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=5x9g1L7hKdw[/embed]

A szeretet gyógyító frekvenciájáról olvass tovább ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316333530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása