Lótusz

Lótusz

Hogyan hat rád a fogyó Hold?

2017. április 20. - Lótusz_blogger

A fogyó Hold hatása a horoszkóp egyes csillagjegyeire

A Hold fázisaitól függően más-más energiával hat mindenkire. Azonban, ha tudjuk, mely csillagjegyekre hogyan hat ez az energia, akkor könnyebben elkerülhetjük a negatív szituációkat, vagy éppen jól tudunk kijönni belőle, arról nem is beszélve, hogy sikereket is érhetünk el. A Hold vízjegyű elem, de a Föld elemhez is kapcsolódik, ezért nem minden csillagjegyre hat azonosan.

 

Tűz elemű állatövi jegyek kapcsolata a fogyó Holddal

A tűz energiájú Kos, Oroszlán és Nyilas állandó konfliktusban állnak a Hold energiájával. Ahogy a Hold fázisai változnak, ez a hatás is változik. A tűzjegyű csillagjegyekre mind a növő, mind a fogyó Hold energiája megbolygatja. Azonban a fogyó Hold idején a tűzjegyűek számára egyedülálló lehetőség nyílik arra, hogy energiájukat egyenletes szinten tartsák, a konfrontációt csökkentsék.

A fanatikus és fékezhetetlen energiájú Kos valamelyest lecsillapodhat a fogyó Hold alatt. Ebben az időszakban, csökken benne a feszültség és igyekszik minden a konfliktusokat kerülni, és próbál békés atmoszférát teremteni maga körül. Légzőgyakorlatok, relaxáció segíthet a nyugalom, kiegyensúlyozottság megteremtésében.

Az önálló és erős Oroszlán abban veszi észre, hogy a fogyó Hold rá is hatással van, hogy segít megszabadítani őket a felesleges gondolatoktól; és jobban tudnak koncentrálni a lényegre. Azonban ilyenkor az érzelmi életük területén nehézségek lehetnek és elvesztheti türelmét.

A Nyilas számára is nyugodt, békés időszak jöhet el a fogyó Hold idején. A jegy képviselői számára fontos, hogy ne süllyedjen apátiába, ne nyomja el a stresszt.

 

Föld elemű állatövi jegyek kapcsolata a fogyó Holddal

A Bak, Bika és Szűz barátságban állnak a Hold bolygóval. A lágy energiát hígítja a Földdel való kapcsolatuk. Kicsit álmodozóak, jellemző rájuk a filozófiai gondolkodás. Jó a viszonyuk a házimunkához.

A Szűz számára a fogyó Hold kissé fásultságot és kimerültséget hozhat. Emiatt kissé idegesebb és türelmetlenebb lehet, melyet gesztusai is jeleznek. A Hold energiájának hiánya miatt saját belső tartalékait éli fel.

A Bika szinte észre sem veszi a holdfázisok váltakozását. A jegy képviselői számára a fogyó Hold az energiájuk kismértékű gyengülésével jár, esetleg egészségügyi állapot romlásával.

A Bak elegendő saját energiatartalékkal rendelkezik, ezért a fogyó Hold nem érinti az egészségét és jó közérzetét. Érzelmi életére lehet hatással a Hold fázisának változása, és arra kell törekednie, hogy elkerülje a negatív érzelmeket. A harmóniát meditáció segítségével tudja fenntartani magában.

 

Levegő elemű állatövi jegyek kapcsolata a fogyó Holddal

A Vízöntő, a  Mérleg és Ikrek számára erős hatással van a fogyó Hold. Ennek jele a fokozott érzékenység a környező világ felé. De mindez pozitív dolgokat hoz a jegyek képviselői számára.

Az Ikrek számára ez az időszak alkalmas arra, hogy képesek legyenek megszabadulni minden felesleges, szükségtelen dologtól, ami zavarja az életüket. Ez különös öröm az Ikrek számára, mert nagy mértékű tisztítás, javítás és elemzés segíthet az elakadásain továbblendülni. Ez fog segíteni nekik, hogy a harmóniát fenntartsák életükben.

A Mérleg számára a fogyó Hold segít, hogy átrendeződjenek az energiák maguk körül. Ezzel megtalálják az egyensúlyt a kényelem, az aktív élet és a szükséges egyedüllét között. A jegy képviselői számára ez az időszak rendkívül termékeny, mert ilyenkor többet tudnak foglalkozni kedvenc időtöltésükkel (esetleg alkothatnak is), amire egyébként kevesebb idejük jut.

A levegőjegyek a legérzelmesebbike a Vízöntő. Számára ez az időszak attól függ, hogy az ezt megelőző időszak milyen volt. Ha eddig elemében volt, akkor csak jót hoz számára a fogyó Hold.

 

Víz elemű állatövi jegyek kapcsolata a fogyó Holddal

A Halak, a Rák és a Skorpió csillagjegyűek kapcsolata nagyon erős a Holddal. Rendkívül imódon befolyásolja érzelmeiket a Hold vonzása.

A Skorpió számára a fogyó Hold idején egyfajta érzelmi megpróbáltatás vár rá. Tudat alatt arra törekszik, hogy a békét, egyensúlyt fenntartsa az életében és ehhez minden eszközt bevet. Ilyenkor minden eszközt bevet, hogy  felhalmozódott negatív energiáktól megszabaduljon.

Az érzékeny Rák számára ez az időszak a visszahúzódásról szól. Energiatartalékai kimerülnek, védelemre, nyugalomra van szüksége.

A Halak, hasonlóan a Mérleg jegyhez, elég könnyen tud áramolni az energiákkal. Így nem vesztik el a fogyó Hold idején sem a személyes mozgatóerejüket, ugyanolyan könnyen siklanak tovább.

Minden jegy számára az a legfontosabb, hogy az aktuális energiákkal együtt létezzen, élvezze ki, fogadja el, hogy vannak könnyebb és nehezebb periódusok. Ez a ciklikus változás hozhat nyugalmat, sikert, érzelmi feltöltődést és boldogságot is. Ha nem is most rögtön, akkor hosszútávon.

(via)

Még több a HOROSZKÓP témakörében: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4016333540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása