Lótusz

Lótusz

Na ki a király(nő)?

2017. június 11. - Lótusz_blogger

Egy teszt, amely megmutatja mennyire vagy király(nő)? ;-)

Válassz egy koronát és olvass tovább!

Először is szögezzük le: Minden nő királynő!

1. A császárnői korona

Ha az egyes koronát választottad, te egy valódi uralkodónő vagy. Kívülről nyugodt, magabiztos, belül viszont egy tomboló vulkán. Udvarias, megnyerő, de belül forró. Egy tökéletes nő, aki folyamatosan bókokat kap. Aki mindenki felett áll. Aki mindenkit levesz a lábáról.

2. Hercegnői korona

Ha a 2. koronát választottad, akkor te egy kifinomult nő vagy. Nagyon érzékeny lelkű és hihetetlenül jószívű vagy. Mindenkit elbűvölsz első látásra. Azért néha picit szeszélyes vagy - de ez egy hercegnőnél megbocsátható. Szép vagy és törékeny.

3. Cárnői korona

Ha a 3. koronát választottad, nagyon fejlett intuícióval rendelkezel. Magabiztos vagy, nem érdekel mások véleménye. A problémákat teljesen egyedi módon közelíted meg. Az emberek úgy viszonyulnak hozzád, mint a virágok a naphoz. Érdekes vagy, intuitív, fénylő és megigéző.

4. Királynői korona

Ha a 4. koronát választottad, te egy igazi királynő vagy. Bármit vállalsz, azt te mindig megvalósítod. Erre csak a lelkileg és mentálisan erős nők képesek. Már a megjelenésed is fenséges: harmónia és nőiesség árad belőled. A színek, illatok, ízek közül te vagy a legeslegjobb.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr316333620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása