Lótusz

Lótusz

Bumeráng - ezt kapják vissza az egyes csillagjegyek

2017. június 13. - Lótusz_blogger

Az élet törvénye: a bumeráng-elv

Ugye te is sokszor hallottad már, hogy azt kapod vissza, amit adsz? Nincs ez másképp az egyes csillagjegyeknél sem. Minden csillagjegynek megvannak a gyenge pontjai, és ha odafigyel, akkor kivédheti a bumeráng-elvet. Na de kinél mi az, amire ha nem figyel, egy óvatlan pillanatban visszaüt?

boomerang.jpg kép: https://amandajohnsvaden.wordpress.com


Kos

A Kos számára a bumeráng azok a szavai, amelyeket ritkán követnek, miután már kimondták. Egyrészt, ez jó dolog, mert becsületesek, azonban mindez pusztító lehet számukra. Mégha ők nem is emlékeznek a szavaikra, a társaiknál gyakran beég, amelyet egy óvatlan pillanatban vissza is fordíthatnak. Leginkább olyankor kapják vissza, amikor legkevésbé számítanak rá.

 

Bika

A Bikák általában nagyon jó véleménnyel vannak saját magukról, mivel a sors az önbecsülésüket szeretet formájában adja vissza nekik. Azonban a Bikák magukat mindig ideálisnak hiszik (mikor nem is azok) pedig így káoszt teremtenek a kapcsolataikban, a személyes életükben.

 

Ikrek

Az Ikrek nem értékelik, amit mások tesznek számukra, ezért gyakran egyedül maradnak. Teljesen közömbösek azok irányában, akik megmentették őket - aztán viszont ne csodálkozzanak, ha barátaiktól ugyanezt az apatikus és lesz@rom viselkedést kapják vissza.

 

Rák

A Rákok amit sosem hagynak az életükben, az a manipuláció. Mindig mindent az ellenőrzésük alatt akarnak tartani, ezért a csillagok káoszt teremtenek számukra, amely elpusztítja a jó hangulatukat, és igénybe veszik az idegeiket.

 

Oroszlán

Az Oroszlán csak saját magára és a családjára gondol, másokkal távolságtartó. Számukra a világ egy speciális pályán forog, ahol ők vannak a központban. Amikor mindez a közeli ismerősök körében történik, ők eltávolodnak az Oroszlántól. Az Oroszlánnak kevés barátja van, néhányan képmutatók, mások pedig egoista trónkövetelők - azt kapja, amit ad. Ez egy nagyon önző jegy, aki körül olyan emberek vannak, mint ő maga.

 

Szűz

A Szüzek folyamatosan megkérdőjeleznek mindent, és mindig a rossz dolgokra gondolnak. Ezt az Univerzum nem bocsátja meg egyik állatövi jegynél sem, ezért megfosztja őt a szerencsétől. Az irracionális negatív hozzáállás a bumeráng-elve alapján kevésbe szerencsés helyzetet teremt számára a szerelem, a munka és a pénzügyek terén is.

 

Mérleg

A Mérleg túl óvatlan, így élete mindig sok nehézséggel teli. Ritkán megy az orvoshoz, nem figyel arra, hogy mennyit költ, mit eszik. Van, hogy nem eszik, csak, hogy költhessen. Aztán csodálkozik, hogy kevés a pénze és rossz az egészségi állapota.

 

Skorpió

A Skorpiók imádják az intrikát, a manipulációt és nem könnyen kommunikálnak az emberekkel. A legtöbb pletyka mögött ők állnak. Ezért a csillagok és a világegyetem gyakran problémákkal bombázza őket, és megfosztja őket attól a képességtől, hogy meghatározzák, ki a jó és rossz ember körülöttük.

 

Nyilas

A Nyilasok túl tapintatlanok és túlságosan szabadságszeretők. Úgy tűnik, hogy csak saját magukra képesek gondolni. Azt szeretik, ha mindig mindenben ők a nyertesek, és az első helyért hajlandóak bármit megtenni. A bumeráng elve számukra úgy válik állandóvá, hogy kis- és bosszantó problémák kerülnek az életükbe folyamatosan, amelyek miatt bosszankodnak.

 

Bak

A Bakok úgy élnek a világban, mintha valamilyen oknál fogva jobbak lennének másoknál. Mivel igyekeznek mindent a lehető legkomolyabban venni, az élet azzal kísérti őket, hogy gyakran kerülnek kellemetlen helyzetbe, amely megnevetteti őket. Ez ritkán fordul elő, de olyankor rendesen megkapják. :)

 

Vízöntő

A Vízöntők hősnek képzelik magukat, akik azért születtek, hogy megmentsék a világot a bajoktól és katasztrófáktól. Megpróbálják a világra ráerőltetni gondolataikat, és előírni a többieknek, hogy ez és ez az igazság. A Sors családi- és váratlan problémákkal bünteti őket, amelyek miatt még a legközelebbi barátai is elfordulnak tőle.

 

Halak

A Halakkal élve minden egyszerűnek tűnik: álmodozóak, akik egy gyönyörű álomvilágban élnek. Nem tudnak eléggé komolyak lenni, és azzal "büntetik magukat", hogy az emberek szemében is komolytalanná válnak.

 

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7116333624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása