Lótusz

Lótusz

Hogy főznek az egyes csillagjegyek?

2017. június 28. - Lótusz_blogger

Főzés? Valaki szereti, van, aki utálja... És te?

Az egyes csillagjegyek különböző módon állnak a főzéshez. És nem biztos, hogy lustaságból nem főznek...

 

Kos

A Kos, bár van érzéke hozzá, mégis utál főzni. Lusta hozzá. Ezért választ legtöbbször félkész ételeket, amit csak a mikróban fel kell melegíteni.

Bika

A csillagoktól tehetséget kaptál a főzéshez, de legtöbbször nincs ihleted hozzá. Azonban, ha eljutsz a konyháig, akkor valami hihetetlenül finom és ínyenc ételt készítesz el.

Ikrek

Amint rájössz arra, hogy kulináris tehetséggel rendelkezel, abba sem hagyod a kísérletezést. Nem szeretsz unalmas ételeket főzni, ezért képes vagy órákig netezni, hogy megtaláld a legjobb éttermeket, a legjobb recepteket.

Rák

Szinte minden nap főzöl. Mert úgy tartod, hogy ez tartja össze a családot - ezért mindig van elég étel mindenki számára. Általában egyszerű ételeket szeretsz készíteni, de nagyon ízletesen főzöl.

Oroszlán

Míg az életedben van, aki főz neked, szinte be sem teszed a lábad a konyhába. Ha egyedül élsz, legtöbbször rendelsz valami íncsiklandót. Ha pedig olyan a hangulatod, összekapod magad és rendkívül ízletes ételt készítesz.

Szűz

Szeretsz főzni, és nagyon jó is vagy benne. Minden receptet addig próbálgatsz, amíg tökéletes nem lesz - ekkor osztod meg barátaiddal, és családoddal. Ez pedig hihetetlenül legyezgeti a hiúságodat!

Mérleg

Folyamatosan próbálsz egészséges és jó ételeket készíteni... Tudod, hogyan kell  főzni. Nehezedre esik kijönni a konyhából, ha bevetted oda magad.

Skorpió

Tudod, hogyan kell főzni, de nem mindig sikerül ízletes ételeket készítened. A kritikusok ennek hangot is adnak, még akkor is, ha azt kockáztatják, hogy veszekedni fognak veled, ha nem tetszik amit az asztalra teszel.

Nyilas

Nem nagyon vonzódsz a főzéshez, de kedveled az egzotikus ételeket. Jobban bírod a hússalátát ananásszal, mint olíva olajjal. Ha úgy alakul, hogy mégis beteszed a lábad a konyhába, akkor imádsz kísérletezni.

Bak

Tökéletesen főzöl és minden nap örömmel is csinálod. Szinte minden nap főzöl, így rendszeresen tökéletesíted a tudásukat.

Vízöntő

Te egy kulináris zseni vagy! Gyönyörű süteményeket sütsz, és ízletes meleg ételek készítesz, a  salátáid tökéletesek, a tésztáid nagyon finomak. Kreatív vagy.

Halak

Az átlagos étkezéshez mindig szeretnél valami plusz újdonságot hozzáadni. Szereted az új dolgokat kipróbálni, mégha nem is mindig sikerül elsőre előállítani, amit szeretnél. De ez még inkább motivál!

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716333642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása