Lótusz

Lótusz

Csillagjegyek sötét oldala

2017. augusztus 03. - Lótusz_blogger

Gonosz-horoszkóp tanító célzattal. Megsértődni tilos!

Néha én is kapok hideget-meleget. Amikor hideg zuhanyként érve egy ismerősöm a fejemhez vágja a gyengeségeimet, akkor először megsértődöm. Aztán meglepődök. Aztán amikor az első sokkon túlvagyok, akkor elgondolkodom rajta, hogy vajon igaza volt-e? És, sajnos sokszor nem alaptalanok a "vádjai" mégha kicsit fájdalmas is beismerni. Szóval nem megbántani akarlak, inkább figyelmeztetni, felhívni a figyelmed arra, hogy légy tisztában a sötét oldaladdal! Fogadd nyitott szívvel, és kérlek, a világért se sértődj meg rajta!

 

KOS

Drága Kos barátom! Te egy igazi majom vagy! Impulzív, agresszív és állandóan hatalmas zajt csapsz magad körül. A személyiségedből hiányzik mindenféle lelki mélység, sokan úgy vélik, hogy - állandóan színészkedsz. Sokan szeretnék tudni, hogy mi jár a fejedben, de az igazság az, hogy semmi! Arra van képességed, hogy leegyszerűsítsd a valóságot, a világot, de nem azért, hogy mások számára érthetőbb legyen, hanem hogy neked legyen világosabb! Nem vagy előrelátó, ami naivvá tesz.

 

BIKA

Kedves Bika! Vagy mondjam azt, hogy Dollárpapa? Te egy unalmas kis nagybirtokos vagy! És ehhez még ráadásul a legmakacsabb ember is a világon! Te vagy az origo: "Én, én, én!". Ezért szeretsz játszani „Monopoly”-t is. A pénz az életed - erről beszél mindenki körülötted - csak neked nem mondják!

 

IKREK

Drága Ikrek! Ha létezik figyelemhiányos rendellenesség, akkor te biztosan ebben szenvedsz! Akár bevallod, akár tagadod, képtelen vagy koncentrálni és nem tudsz nyugodt maradni. A fejedben folyamatosan, mint egy végtelen, erőteljes örvény, rengeteg különböző gondolat kavarog. És nemhogy nem vagy képes megjegyezni őket, de még észre sem veszed. Általánosságban elmondható, hogy még rosszabb vagy, mint egy üres fejű kos. Egy igazi varázsló vagy, aki képes káoszt és teljes zűrzavart teremteni. A hozzád közelállók lehet, hogy elviselhetetlennek tartanak.

 

RÁK

Te Drága Rák! Sosem nősz fel, ugye tudod? Az örök gyerek szobrát rólad mintázták! És még visszafogott sem vagy. Sőt! Az érzelmeidet egyáltalán nem tudod irányítani. Az életed folyamatos ideg-összeroppanás. Tehát ne lepődj meg, ha a hozzátartozóid hisztérikusnak gondolnak. És még önző is vagy! Emellett minden áron meg akarsz felelni a saját magad elvárásainak, és ezzel rémálommá teszed az életed a hozzátartozóid számára! Mindig ezen pörögsz: „Miért én? "Miért megint én?" "Senki sem törődik velem." "Annyira boldogtalan vagyok!"

 

OROSZLÁN

Igen, te ott, aki az állatok királya vagy! De! Te vagy a világ legfigyelmetlenebb csillagjegye is egyben! Mindig elfoglalt vagy, és csak az érdekel, hogy a többiek rád figyeljenek! Te tényleg azt hiszed, hogy egy kivételes ember vagy, akit folyamatosan dicsérni kell - többet mint másokat? Ha mindez nem lenne elég, kicsinyes és zsugori is vagy! Mindig készen állsz az önimádatra, a nap 24 órájában. Amiben viszont a "legjobb vagy" ahogy meg tudsz alázni másokat!

 

SZŰZ

Méghogy Te, SZŰZ?! Neked a világ nem elég! Te arra születtél, hogy folyamatosan irányíts mindent. Ha segítesz is másoknak azt nem azért teszed, mert annyira önzetlen vagy! Így éled ki a nárcisztikus hajlamaidat. Csak azért csinálod, hogy aztán mindenkinek elmondhasd, hogy te mennyire megbízható és gondoskodó vagy!

 

MÉRLEG

Kedves Mérleg! Talán te egy szociopata vagy? Az ilyen embereknél, mint te, soha nem lehet tudni, hogy épp milyen szeszélyed fog előtörni belőled. Tökéletesen irreális vagy! Emellett a manipuláció mestere is. Folyamatosan vizslatod a környezeted, jól tudod "belőni" az embereket - és ez egy tök jó tulajdonság egyébként. De így robotnak tűnsz, mert mindig azon agyalsz, hogy mit, kinek, mikor és hogyan mondj, hogy végül az legyen, amit te szeretnél. Azonban a legkellemetlenebb tulajdonságod, hogy folyamatosan pózolsz - a belső világod pedig üres.

 

SKORPIÓ

Te, Skorpió! Te kis bosszúálló szörnyeteg! Az önbizalomhiányod a körülötted lévőkön vered le! Elsősorban azokon, akik a legtöbbet jelentenek számodra... Szereted nézni mások szenvedését. Csak azért, mert meg vagy róla győződve, hogy megérdemlik ezt a szenvedést. Te mindenkit mérgezel, akivel kommunikálsz.

 

NYILAS

Te, igen, te, Nyilas barátom! Az emberek azt hiszik rólad, hogy egy intelligens ember. De ez nem igaz! Csak más okos és intelligens emberek szlogenjeit és ötleteit ismételgeted. Folyamatosan idézetekkel sorozol. És úgy tűnik, hogy ez egyetlen módja, hogy a beszélgetés tovább tudjon folyni. És egész idő alatt unatkozol - minden helyzetben, minden társaságban. És még csak nem is leplezed! Azonban a fejed mindig lefoglalják a gondolatok: mit gondolnak és mondanak mások. Kicsit hiperaktív vagy! De Nyilasként egész jó főnök vagy: nem érdekel, hogy mit gondolnak mások, és az sem zavar, ha senki nem szereti.

 

BAK

Kedves Tisztelt Bak! Nagyon jó orrod van a sikerre! Azonban céljaid eléréséért képes vagy bárkin átgázolni. Csakis saját magad érdekled, a többiek nagy ívben ejtve vannak. Még a busz alá is bedobnád azt, aki az utadba áll. Önző vagy és csak a társadalmi státusz számít neked.

 

VÍZÖNTŐ

Drága Vízöntő! Te ugye túl tökéletesnek találod magad, ezért folyamatosan bizonyítani is akarod mindezt a környezetednek is. Hát figyu! Most szólok, hogy ezzel csak sokkolod őket! Te túl rendesnek találod magad, és megszállottja vagy saját egyéniségednek. De ezt a rokonaid már nagyon unják! Te pedig sértve érzed magad, hogy senki nem képes megérteni a finom, kreatív személyiséged. A világ szürke lakói számára te túl színes egyéniség vagy. De téged az sem zavar, ha emiatt egyedül maradsz...

 

HALAK

Drága Drámakirálynő, akarom mondani Halak! Azt állítod, hogy nem tűröd a jeleneteket, pedig tolod őket rendszeresen! Az egész életed egy nagy katasztrófa. Képtelen vagy rendet tenni a káoszban. Az irigységed tesz vesztessé. Te az a személy vagy, aki folyamatosan panaszkodik a gagyi kis élete miatt, de soha nem tesz semmit azért, hogy változzanak a dolgai. Természetesen mindig van rá kifogás, hogy miért nem. Legtöbbször mert annyira túlterhelt vagy a munkában! Boldogtalan és szerencsétlen vagy és a környezeted is azzá teszed.

 

Kérlek, mindezen nehogy besértődj! Csak próbáltam rávilágítani arra, hogy mások hogy élik meg a veled való kapcsolatot, barátságot... Inkább gondolkozz el picit és próbálj meg finomítani magadon!

(via)Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6516333702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása