Lótusz

Lótusz

Az angyalkák üzennek neked

2017. szeptember 09. - Lótusz_blogger

Mi vár rád a közeljövőben? Mit kell tenned, hogy elérd egy rég áhított célod?

Az alábbi képen 4 angyalkát találsz. Válassz ki egyet közülük!

angels-fo.jpg brainum.ru


Melyik angyalkát választottad?

1.Ha az első angyalkára esett a választásod, a szerelem angyalát választottad. Ez azt jelenti, hogy hamarosan kellemes szerelmi tapasztalatban lesz részed. Akár egy régi ismerős újra felbukkanhat, de az is előfordulhat, hogy valaki teljesen új embert ismersz meg, aki romantikus kalandra hív.

2.Ha a kettes számú angyalkát választottad, akkor az inspiráció angyalára esett választásod. Azt üzeni számodra, hogy itt az ideje, hogy higgy magadban és tedd meg azt a valamit, amit már régóta halogatsz, mert félsz belevágni. Most vágj bele, mert sikeres leszel benne!

3.Ha a hármas számú angyalka üzenetére vágysz, akkor a harmónia angyala üzen neked. Ő békét hoz az életedbe. Ne aggódj a problémák miatt - hamarosan minden nehéz ügyedre a lehető legjobb megoldást találod meg.

4.A négyes számú angyal az öröm angyala. Az öröm angyala előrevetíti a lehető legfényesebb és legpozitívabb érzelmeket. A közeljövőben olyan csodálatos események várnak rád, amelyek nagy örömöt és boldogságot hoznak számodra.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816333746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása