Lótusz

Lótusz

6 módszer, amivel jó karmát teremthetsz magadnak

2017. október 04. - Lótusz_blogger

„Ahogyan az emberek bánnak veled, az az ő karmájuk. Ahogyan te erre reagálsz, az a tied.” Wayne Dyer

A Karma a legegyszerűbben kifejezve: "amit adsz, azt kapod vissza." Ha jó energiát sugárzol másra, akkor az visszatér hozzád; és ugyanez vonatkozik a negatív energiára is. Sokan úgy élnek, mintha egy robotpilóta irányítaná az életüket. Az emberek egy része nem figyel arra, hogy gondolataik mennyire befolyásolják a valóságot, amelyet élnek. Napjaink zűrzavara összefüggésben van azzal, hogy az emberek nagyrésze nem kontrollálja a gondolatait: belemerülnek az önsajnálatba, irigykednek másokra, ahelyett, hogy megráznák magukat és igyekeznének örülni mindennek, amilyük van és nyugalomban, szeretetben élnének. A veszekedés, a panaszkodás egyenes út a szerencsétlenség bevonzására.

A jó karma nemcsak saját hasznunkra válik, hanem a magasabb rezgéssel a Földet is gyógyíthatjuk, a világot jobb hellyé tehetjük, az emberek lelki-mentális fejlődését láthatatlanul is befolyásolni tudjuk.

Mi az a 6 módszer, amellyel jó karmát teremthetsz?

1.Mindig mondj igazat!

Minden alkalommal, amikor valótlant állítasz, megtévesztesz másokat. Ha ez kiderül, nem fognak bízni benned az emberek.  Pedig "az őszinteség a legjobb politika". Ez a régi mondás a mai napig érvényes. Ha igazat mondasz, becsületes és megbízható embereket vonzol be a világodba. Ráadásul jobban érzed magad, felszabadultabb vagy, mert nem kell azt lesned, hogy a másik mikor vág át.

2. Mindig legyenek céljaid!

Bármit is teszel az életben, azt csakis tiszta szándékkal tedd. Ne félj célokat kitűzni, és attól se félj, hogy eléred őket. Valósítsd meg önmagad. Tegyél meg mindent azért, hogy megmutasd a világnak a valódi énedet. A világegyetem olyan embereket és tapasztalatokat fog küldeni neked, amelyek megfelelnek az energiádnak.

3. Segíts az embereknek!

Az emberek segítésével jó karma alakulhat, és valószínűleg mások is segítenek majd neked, ha szükséges. Használd az egyedülálló tehetséged és tulajdonságaid, hogy segíts másoknak az élet zűrzavarában. Értékelni fogják a segítséget. Arról nem is beszélve, hogy mások segítésével segítesz magadnak is. Ha úgy érzed, elvesztél, semmid sincs, kilátástalanság vesz körül, akkor segíts! És ekkor valahonnan, az Éterből, a Világegyetemből megérkezik számodra is a segítség.

4. Meditálj!

Amikor minden összeomlik, csak ülj le, nyugtasd le az elméd és próbálj meg relaxálni. Ügyelj a gondolataidra, és győződj meg arról, hogy azok mindig pozitívak maradnak. Amikor a határon vagyunk, akkor hajlamosabbak vagyunk a rossz energia bevonzására, ezért fontos a tiszta fej és tiszta szív, mert az Univerzum energiái áthaladnak rajtunk. Legyenek tiszták a gondoltaid, ezzel a pozitív energia fog életedbe áramolni.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=y8NDRElMWwk[/embed]

5. Légy kedves és együttérző!

Ha szeretnél együttérzést és kedvességet másoktól, akkor neked is ezt kell adnod nekik. Az élet ciklusokból áll, van amikor adsz, van, amikor kapsz. Minél többet adsz, annál többet kapsz. Minden nap keményen harcolunk, de ne felejtsük el, hogy kedvességet és együttérzést mutassunk mások felé. Próbálj meg segíteni az embereknek, légy kedves és jóindulatú velük.

6. Tartsd szem előtt a nagyobb képet!

Bár az élet úgy néz ki, mintha egy sor ellenőrizetlen és kemény esemény történne velünk... És mindez talán így is van... De te mégse korlátozd le magad úgy, hogy csak a rossz dolgokra koncentrálsz. Minden nap emlékeztesd magad arra, hogy miért jöttél ebbe az életbe. Mindannyian azért érkeztünk ide, hogy gyógyítsuk a múltból eredő karmánkat és igyekezzünk jobbá válni. Tisztuljunk, és ledolgozzuk "bűneinket". Emlékezz erre minden nap, amikor felébredsz. Az életed korábbi gondolataidat, vágyaidat "képviselik". De sose felejtsd el, hogy a tiszta szeretet világából jöttél, és légy ennek az energiának a megtestesülése. Így kedvező eseményeket és embereket vonzhatsz az életedbe.

Innen fordította LÓTUSZ.

A szeretet rezgése felemel, átmos, segít. Olvass róla tovább ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8716333762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása