Lótusz

Lótusz

Lelki és testi gazdagságot hozó videók az év utolsó tízmilliószoros napjára

2017. november 09. - Lótusz_blogger

Lelki és testi gazdagságot hozó videók az év utolsó tízmilliószoros napjára.

2017. november 10-én lesz az év utolsó tízmilliószoros napja. A negyedik tízmilliószoros nap: Lhabab Düchen = “A mennybemenetel napja”

A Lhabab Düchen, a negyedik tízmilliószoros nap a kilencedik holdhónap 22. napja. Ekkor ünneplik a tibetiek Buddha mennybemenetelét, ekkor ment az égiek közé, hogy tanításait az isteneknek is elmondja, és hogy köszönetet mondjon az édesanyjának, amiért segített neki kiszabadulni az élet körforgásából. Hívei kérésére azonban nem maradt az égiek között, hanem Visvakarma isten létráján visszatért a földre.

Legutóbb mutattam néhány yantrát, amelyek szerencsét és pénzt hoznak a házhoz. Most viszont egy kis "munkára" hívlak. Mert a szerencse nem az Égiek kegyétől függ. Egy szemléletváltás szükséges hozzá. Az alábbi videó erről szól:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xQ-FWK0RVt8[/embed]

De mi az, ami segíthet abban, hogy elindulj a szerencse útján? Az attitűd, a belső hit, a motiváció. Ehhez hallgasd meg az alábbi videót. FONTOS: csukott szemmel, a világ zaját kikapcsolva hallgasd meg:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9QeBGSwyhl0[/embed]

De a földi gazdagság mit sem ér, ha lelki gazdagság nem társul ehhez. Mert a testünk, életünk lehet gazdag, vagyis lehet sok pénzünk, de ha belül nem vagyunk rendben, akkor ez a külső világunkra is hatással van. ("Nemcsak kenyérrel él az ember...").  Egy a szeretetet, lelket feltöltő medítációt ajánlok, amelyet a legjobb, ha fülhallgatóval hallgatsz meg.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=m2ocCDNmtsQ[/embed]

Mit tégy és mit ne tégy tízmilliószoros napon? ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7116333800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása