Lótusz

Lótusz

Mi bántja a lelked?

2017. november 15. - Lótusz_blogger

Milyen érzelmi sebet rejtegetsz?

Bánt valami? Belül fáj valami? Mi az, amin nem bírsz továbblépni?

Íme három kártya. Válaszd ki közülük azt, amelyiket leginkább a magadénak érzel. A kiválasztott kártya megmutatja, mi az a lelki sérülés, amelyen eddig nem bírtál továbblépni...

Megvan, melyik kártyát választottad? Akkor olvasd tovább a hozzá tartozó magyarázatot.

Ha az első kártyát választottad: a seb, amelyet még mindig a szívedben hordozol, az élet elutasítása, amely valószínűleg még a gyermekkorodból származik. Lehet, hogy amikor gyerek voltál, úgy érezted, hogy nem vesznek észre, nem foglalkoznak veled. Egyedül érezted magad. Akár így volt, akár nem, itt az ideje, hogy hidd el és érezd: te is az élet része vagy. Ismerd fel, hogy sokan szeretnek, a körülötted élőknek fontos vagy.

Ha a második kártyát választottad: az igazságtalanság mély sebet ütött rajtad. De az emiatt érzett keserűséged nem engedi, hogy 100% -ban boldog légy. Merev és vádaskodó vagy. Pedig ezt a sebet csak te tudod meggyógyítani azzal, ha észreveszed, hogy sokan szeretnek. Nem baj, ha hibázol, ez az élet része: ettől leszel még emberibb. És tudd, hogy készen állsz, hogy megérdemled a boldogságot.

Ha a harmadik kártyát választottad - az árulás olyan seb, amely még mindig vérzik a szívedben és a lelkedben. Annak megakadályozása érdekében, hogy ez újra megtörténjen, azt gondolod, hogy még mindig védelemre van szükséged. Pedig muszáj megértened, hogy már nem kell védelem, szembenéztél azzal az emberrel, aki elárult. De felnőttél és sokat tanultál az esetből. Nyisd meg a szíved egy kicsit, nézz körül, meg fogsz lepődni, milyen sok jó emberrel találkozol az úton. Higgy magadban és másokban.

Ne keseredj el! Inkább gondold át a fent  leírtakat. Engedd el a bántást, a sértést! Lépj tovább. Engedj te! Ne bántsd magad azzal, hogy egy régi sérelmen lovagolsz már akár évek óta. Fogadd el a helyzetet, és igyekezz továbblépni. Például küldj szeretetet annak, a személynek, aki megbántott. Az alábbi meditáció sokat segíthet a konfliktusok kezelésében, a sérelmektől való megszabadulásban.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=b47BW9Gs_hg[/embed]

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr616333810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása