Lótusz

Lótusz

Változtasd meg a sorsod egy színes fonallal!

2017. november 24. - Lótusz_blogger

Bevonzanád a szerencsét? Viselj színes fonalat a csuklódon!

Nem divatozásból, hanem a sorsunk javítása céljából érdemes különböző színű szalagot/karkötőt hordanunk. A vörös fonálon kívül - amely összeköt (erről ITT olvass tovább) - van még olyan szín, amelyet érdemes viselnünk.

 

A vörös szálon kívül mely színű fonalak hoznak szerencsét, segítik sorsunkat?

Zöld

A zöld fonalat használják legrégebb óta amulettként. Segítségével magunkhoz vonzhatjuk a jólétet. Segít bármilyen karriercélunkban, lehetővé teszi számunkra, hogy gazdagodjunk és sikeresebbé váljunk.

Sötétzöld

Ezzel a színnel nyugodt légkört teremthetsz magad körül. Ha komoly beszélgetést tervezel valakivel, érdemes felvenned előtte.

Narancssárga

A narancssárga színű fonál viselése mindenki számára ajánlatos. Segít bevonzani a jó szerencsét és megvéd a különböző betegségekből.

 

Rózsaszín

A rózsaszín a nők számára fontos szín, mert szabályozza a női energiák áramlását. A rózsaszín cérnát/fonalat Sheba királynő viselte, aki szépségéről és bölcsességéről ismert. (Női kisugárzást segítő ásványokról ITT olvass tovább).

Sárga

Ez egy nagyon különleges színű szál. A pszichológusok nagyrésze ajánlja viselését,- attól függetlenül, hogy tudományos magyarázatot nem talált rá, - mert a sárga szín megvédi viselőjét a "fekete" mágia hatásától, a betegségtől és hihetetlenül sikeressé teszi tulaját.

Sötétkék

A sötétkék a legjobb szín a jó szerencse bevonzására és a sikeres üzleti élet kialakítására. Az üzletben úgy segít, hogy a konkurencia lemorzsolódását okozza. A kék fonal szimbolizálja a nyugalmat, ezért segít az embernek a feladatra koncentrálni, harmonikus környezet kialakítását segíti.

Világoskék

Kiváló ez a szín azok számára, akik nem tudják, kihez forduljanak tanácsért. Egy világoskék szál segít abban, hogy találj egy erős spirituális mentort, aki tanácsaival jó irányba terel.

Válaszd ki azt a fonalszínt, amelyre jelenleg leginkább vágysz és próbáld ki az amulett erejét!

A SZÍNES FONÁL NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOST!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716333820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása