Lótusz

Lótusz

Szeretnél ajándékot kapni az Univerzumtól?

2017. december 01. - Lótusz_blogger

Akkor bonts ki egyet!

Mindannyian szeretünk ajándékokat kapni. Amikor ajándékot kapunk, érezzük, hogy valaki gondolt ránk - és lelkünk azonnal felmelegszik és boldoggá tesz.

Most mire vágynál? Mit szeretnél megkapni az Univerzumtól? Mert már meglepit készít számodra... Kíváncsi vagy, mi vár rád decemberben?

Akkor bonts ki egyet magadnak az alábbi ajándékok közül! Válassz egy dobozt!

Kukkants bele az ajándékodba! Melyiket választod?

Ha az első ajándékot választottad, az Univerzum decemberben egy szerencsés eseményt fog adni számodra. Ez a szerencsés esemény jobbá teszi az életed! Az Égiek így próbálnak neked segíteni! Talán már régóta vársz a jelre és most megkapod! Készülj fel a kellemes változásokra!

Ha a második ajándékot választottad, december a számodra a szerelem és a romantika hónapja lesz. Ha még egyedül vagy, akkor december számodra egy érdekes és romantikus ismerőst tartogat. Azoknak, akik már megtalálták párjukat, a már meglévő kapcsolatukban találnak új szenvedélyre. A szerelem akár egy utazás során is rád találhat, és szó szerint úgy fogod érezni magad, mintha a szerelem szárnyán repülnél a boldogság felé.

Ha a harmadik ajándékot választottad, három vágyad teljesülését fogod megtalálni. De mindez nem pottyan az öledbe, meg kell "dolgoznod" érte: gondolj rájuk sokat, képzeld el őket. Mondd ki hangosan: "Kedves vágyam! Szeretettel köszöntelek és fogadlak!...." Képzeld el, hidd el és fogadd! Biztos valóra válik!

Ha a negyedik ajándékot választottad, decemberben a szerencsés üzlet folyamatosan a sarkadban lesz. Ennek köszönhetően javíthatod a pénzügyi helyzeted. Bármilyen (üzleti) törekvésed sikeres lesz. Tehát itt az ideje, hogy teljesítsd a vágyadat.

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6716333824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása