Lótusz

Lótusz

7 dolog, amelyet tegyél meg Teliholdkor

2017. december 02. - Lótusz_blogger

Használd ki a Teliholdat, de légy óvatos!

A telihold hatása

A Hold ezen fázisa idején az emberek érzékenyebbek, agresszívabbak, érzelmesebbek. Telihold idején megnő a bűncselekmények száma is. Bár a tudósok nem találtak még magyarázatot rá, félelmeink nőnek és érzékenyebbé válunk. Teliholdkor az emberek teli vannak szorongással.

Ilyenkor ne legyünk követelőzőek, inkább igyekezzünk együtt áramolni az eseményekkel. Ne provokáljunk másokat, igyekezzünk nyugodtabbak, kedvesebbek, lenni. Az emberek reakciója kiszámíthatatlanabb, ezért ne menjünk bele kétes szituációkba. Próbáljunk meg úszni az árral.

Az asztrológusok és pszichológusok szerint 7 olyan dolog van, amelyet érdemes Telihold idején megtenni.

1.Vágj bele olyan tervek megvalósításába, amelyet már régóta tervezgetsz! Ha mondjuk már eltervezted, hogy elkezdesz sportolni, Telihold idején kezdj bele. Ha egy vállalkozásba vágnál bele, állj neki most! Indulj el az úton!

2. Hozz létre valamit! Alkoss, teremts! A legfontosabb, hogy valamilyen kézműves dolgot készíts! Legyen benne a kezed munkája. Legyél kreatív, írj verset, vagy bármit, ami örömet okoz. Hozz létre valami szépet a világra, készíts valami újat. Ez növeli az energiád és javítja a hangulatod.

3. Legyél szerelmes! Szerelmeskedj! Ez az időszak nemcsak a közös tervezésre, utazásra alkalmas, hanem a szexre is. A Telihold idején folytatott együttlét csökkenti az érzelmi stresszt. Ilyenkor esélyt kapunk arra, hogy beleszeressünk patnerünkbe.

4. Igyekezz megszabadulni a félelmeidtől! Ezen a napon kívülről látjuk magunkat, és rájövünk, hogy felesleges félnünk. Mert valójában biztonságban vagyunk. Nemcsak a magasságtól, a pókoktól vagy a sötétségtől... de akár a szerelem elvesztésétől vagy éppen a magánytól is - a félelmünk csak egy érzés, amelyen változtathatunk.

5. Használd a Telihold teremtő erejét, hogy pénzt vonzz be életedbe. Egy kis mágia és máris több pénz áll a házhoz. Például, az egyik rituálé szerint Teliholdkor a pénztárcádat oda kell tenned a Telihold fényéhez, és hidd el, érezd, hogy a fény feltölti a tárcád. Esetleg égess fehér gyertyát és imádkozz, kérd az Égi segítőidet, hogy segítsenek az anyagi helyzeted javulásában.

6. Segíts az embereknek - ingyen. Így jó kapcsolatot alakíthatsz ki ellenségeiddel. Minden jó dolog, amelyet érdek nélkül teszel, a jövőben többszörösen megtérülve visszajön hozzád. A jócselekedetek nemcsak karmánkat javítják, de  lelkünket is felmelegítik.

7. Legyél óvatos az alkohollal és más rossz szokásaiddal! Ügyelj arra, hogy legyél tisztában erősségeiddel és gyengeségeiddel is! Bár a Telihold sokat segíthet, épp ennyit el is vehet. Ne a csodára várj, hanem tegyél te magad a céljaid eléréséért. "Segíts magadon, Isten is megsegít." Ha elindulsz egy úton, a körülmények segíteni fognak. De ne légy telhetetlen, mert az a visszájára sülhet el.

Tehát a Telihold egy veszélyes, ugyanakkor egy nagyon termékeny holdállapot. Mindenki sikeres lehet, de ugyanakkor veszíthet is. A Telihold mindent a visszájára fordíthat, ha nem vagy elég óvatos! Figyelj oda!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=gZe_vycgEgA[/embed]

via

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1016333826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása