Lótusz

Lótusz

Szerencsehozó praktikák a Kutya évére

2018. február 15. - Lótusz_blogger

A Kutya éve így hoz neked szerencsét!

A sárga kutya éve 2018.02.16-án kezdődik és 2019.02.04-ig tart.

A kínai asztrológia azt vallja, hogy az az év, amely a a saját állatövi jegyedé (tehát idén  kutyák éve), az nem hoz túl nagy szerencsét számodra. Minden ember számára a 12. év fordulatokat tart és nehézségeket hoz. De minden balszerencsét és rossz időszakot meg lehet előzni a kínai asztrológusok szerint. Mégcsak nem is kell nagyon lehetetlen, teljesíthetetlen "mágiák"-ra gondolni. Ennyit megér, hogy szerencsésen nyissuk az új évet.

 

Szerencsehozó praktikák a Kutya évére

1. Viselj vöröset!

A vörös a kínai kultúra egyik legszerencsésebb színe, amely a jólétet, a hűséget, a sikert és a boldogságot erősíti. A piros szín a rossz szerencsét és gonosz szellemeket is távol tartja. Viselj vörös övet, zoknit, cipőt, ruhát, vagy épp bugyit - biztosan segíteni fog!

Egy dologra azonban figyelj: ne vásárolj magadnak piros alsóneműt. Vegye meg neked azt a társad, barátod, anyukád... egyébként nem fog megvédeni!

2. Viselj jádéból készült ékszert!

A vörös szín mellett vegyél fel jádéből készült ékszert: fülbevalót, gyűrűt, karkötőt, amely segít a rossz szerencse elűzésében.

3. Jó irányba "nézni"

Gyakran meséltem már nektek a Feng Shuiról. Ez egy ősi kínai térrendezési módszer, amely megmutatja, hogyan rendezzük be otthonunkat, hogy az abban élők szerencsések és boldogok legyenek. Az ágyakat, kanapékat, fotelokat érdemes átmozgatni, áthelyezni, hogy olyan irányban legyenek, amely szerencsét hoz az adott évben.

2018-ban (a Kutya évében) a Tai Sui (szerencsepont) északnyugaton fekszik. Tehát 2018-ban úgy állítsuk be a bútorokat, hogy délkelet felé nézzenek, hogy szerencsések legyünk. Amikor a kutyák üzleti tárgyalásokat folytatnak, akkor délkelet felé kell, hogy nézzenek, mert így jó esélyük lesz a sikerre.

+1. A piros boríték

Piros színű a kívánság-boríték. Ez a boríték egy feng shui "eszköz" arra, hogy kívánságainkat formába öntsük, írásban megerősítsük. Ez egy piros színű boríték, melybe kívánságainkat egy papírra leírva rejthetjük. Igazából ez nem elrejtés, csak elhelyezés. És nyomatékosítás: én ezt és ezt szeretném. (Még olvass tovább erről ITT.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1216333900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása