Lótusz

Lótusz

Válassz egy szimbólumot!

2018. március 19. - Lótusz_blogger

Kapsz egy életbölcsességet!

1. szimbólum

Valakinek a környezetedben hamarosan tanácsra lesz szüksége, mert valami problémája lesz. Fontos kérdésben kell döntened. A lényeg, hogy ne rohanj! A múltban néha rossz döntéseket hoztál, mert nem gondolkodtál túl sokat. Az a személy, aki a segítséged kéri, megérdemli, hogy időt szánj rá!

2. szimbólum

Valami blokkolja az energiádat. Lehet, hogy olyan személy vagy szokás, amely visszatart a sikerektől. Ezt a személyt vagy szokást el kell távolítanod az életedből, csak így lehetsz sikeres!

3. szimbólum

Lehetőséged van arra, hogy találkozz egy olyan személlyel, aki nagyon fontos lesz számodra. Az első találkozó hamarosan megtörténik, és később közös projektetek is lehet a későbbiekben. Hiányoltad életed nagy elérhetőségét, amely most kopogtat az ajtódon. Figyelj az ajtóra! ;-) Ne becsüld alá magad!

Sose hasonlítgasd össze magad más emberekkel! Nézz vissza és ismerd fel a boldogságot, amelyet egész életedben adtál és kaptál! Meg fogod érteni, hogy nem minden olyan rossz, mint gondolod!

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4716333930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Váradinè Izabela 2019.03.16. 20:35:55

2-és tündér

Váradinè Izabela 2019.03.16. 20:37:46

Csatlakozni szeretnék
süti beállítások módosítása