Lótusz

Lótusz

Ez lesz az év legszerencsésebb napja!

2018. április 13. - Lótusz_blogger

2018-ban április 18-a a legjobb nap!

India egyik legnagyobb és legjobb ünnepe, az Akshaya Tritiya napja. Az asztrológia szerint ilyenkor a Nap és a Hold a legerősebb pozícióba kerül, és gyakran "csatlakozik" hozzájuk a Vénusz is. Indiában ezen a napon a hagyományok szerint az emberek aranyat ajándékoznak egymásnak.

A védikus naptár Akshaya Tritiya-t a "tartós és folyamatos eredmények napjá"-nak nevezi. Ez az év legkedvezőbb napja. Ez a nap olyan időszak kezdetét jelzi, amikor az embereknek lehetősége van a Természet Törvényéhez igazodni és azzal együttműködve sikeressé válni. A nap különleges minőségét az Akshay szó jelenti, ami "elpusztíthatatlan"-t, "örök"-öt, "tartós"-t jelent.

2018-ban ez a nap április 18-ra esik, de az előtte és az utána lévő napok alatt is érvényesülni fog a csillagászati szuper hatás.

Ezt a néhány napot érdemes lesz kihasználni: ilyenkor kell új és fontos dolgokba kezdeni, vállalkozást indítani, esküvőt ülni, hosszú útra indulni, mert a most elindított dolgok maradandóan és kiválóan fognak alakulni az életünkben.  Amire még oda kell figyelni, hogy legyünk nagyon összeszedettek: a hagyomány szerint 48 percenként csak 1 új dologba kezdjünk bele!

Add tovább a jó hírt! ;-)

 

Hasonló cikkek:

Laksmi, a jószerencse és gazdagság Istennője: ITT.

20 érdekes tény Indiáról: ITT.

Mit üzen neked az indiai horoszkóp? ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6516333962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása