Lótusz

Lótusz

A mágikus lámpás segít neked

2018. április 25. - Lótusz_blogger

Válassz egy lámpást - megmutatja, mi segít téged az életedben.

Az Univerzum mindig segít. Amit gondolunk, érzünk, azt vonzzuk magunkhoz. Azonban csodák minden nap történhetnek. De mi az, ami téged segít? Kire, mire számíthatsz, amikor bajban vagy? Erre ad választ a lámpás. Válassz az alábbi 6 lámpás közül egyet és tudd meg, hogyan, mivel, kivel segít az Univerzum téged!

Ha az első lámpást választottad:

A kommunikáció segít téged! A hozzád közel álló emberek nehéz helyzetekben támogatnak téged, fogják a kezed és nem engednek el. Szeretnek téged, mert laza vagy és vidám, aki fáradhatatlanul lelkes, és imád élni.

Ha a 2. lámpást választod:

Egy nő segít téged. Talán az édesanyád, nővéred vagy közeli barátod, mindig ott van melletted, törődik veled. Mindig ott áll az oldaladon és támogat bármely vállalkozásodban. Amikor csalódás ér, felidézi számodra a sikereidet, és ettől új erőre kapsz.

Ha a 3. lámpást választod:

Önbizalmad segít téged! Te egy tökéletességre törekvő ember vagy. Maximalista. Ezért mindig megpróbálsz egyre jobb és jobb lenni. Minden vállalkozásodat gondosan és jól végzed. Megpróbálsz minél többet megtanulni, új utakat és eredményeket elérni. Tiszteled önmagad és másokat, és ez segít téged az életben.

Ha a 4. lámpást választod:

Az érzelmeid segítenek. Nem vagy zárkózott ember. Nincsenek elnyomott érzelmeid és rejtett félelmeid. Őszinte vagy és szabad, aki könnyen kimutatja érzelmeit. Ez segít téged az életben.

Ha az 5. lámpást választottad:

Téged a figyelmességed, pontosságod segít az életben. Nem jársz a fellegekben, és nem kergetsz üres álmokat. Ritkán vagy csalódott. Minden, amit csinálsz, számodra rendszerint sikerrel végződik. Mert mielőtt valamit csinálsz, alaposan megfontolod a dolog előnyeit és hátrányait.

Ha a 6. számú lámpást választottad:

A szorgalmad és takarékosságod segít az életben. Nem vagy lusta ember  - mindig dolgozol, és ez neked így jó. A bevételeidet okosan osztod be. Sokan tisztelnek és szeretnek téged. Büszke vagy a munkádra és a hozzáállásodra az élethez.

A lámpások megmutatják a jövőd. ITT olvasd el!

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4416333976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása