Lótusz

Lótusz

Utazni szeretnél? Mutatom, hogyan segíthet a feng shui!

2018. május 22. - Lótusz_blogger

Feng shui segít megvalósítani álmaid utazását!

Utazni szeretnél? Nincs rá pénzed, nincs kivel menned, meg egyébként is macerás megszervezni? Ha tényleg ez minden vágyad, akkor vesd be a Feng shuit is. Mutatom, hogyan!

A Feng shui az ősi kínai térrendezési módszer. Alapelve szerint az otthonunkat feloszthatjuk 9 részre, egy-egy rész pedig egy-egy életterületet fed le. Bár az, hogy otthonunk tiszta, rendezett legyen, ne legyenek elromlott, működőképtelen holmik otthon, illetve olyan ruhákat, egyéb tárgyakat ne halmozzunk fel amelyeket semmire nem használunk, alapfeltétele a Feng shuinak - és a normális életkörülményeknek... Ha egy konkrét célunk kívánságunk van, akkor az egyes életterületekre rá tudunk erősíteni. Amikor utazni szeretnénk, akkor az "Utazás, segítőkész emberek" területet kell megerősítenünk.

 

Az "Utazás, segítőkész emberek" terület

A feng shui szerint a "Pártfogók, utazás" terület a bejárattól jobbra a közelebbi sarokban található. Ha ezt a területet erősíted:

  • több vevőre tehetsz szert;
  • "tanítót" találhatsz;
  • utazni fogsz (mert szeretnél);
  • munkahelyet válthatsz, vagy új otthonra találsz.

Ez a terület a Fém elemhez tartozik. A Fém elemet a fémből készült tárgyak, a fehér, szürke, arany, ezüst szín erősíti, jelképezni. Helyezz el fehér, szürke színű tárgyakat, kelméket ezen a területen, illetve arany, ezüst, tárgyakat is ide rendszeresíts erre a területre. A Fém elem jellemzőit környezetünkben a lekerekített dombtetőkről, a boltívekről, a kupolákról ismerhetjük fel a legkönnyebben.

A Fém elem a Föld mélyén nagy nyomás alatt alakul ki. A tápláló ciklus szerint a Föld elemmel táplálhatjuk, erősíthetjük a Fém energiáját. Például egy szürkés színű kanapét földszínekkel, mondjuk sárgával élénkké és frissé tehetjük, és még a terület megerősítésében is segít.

 

Ez a fenti összeállítás a színek szerint tökéletes. És ezen felül, a háttérben egy világváros képe látszik. Ha oda szívesen elutaznánk, akkor máris egy tökéletes sarkot hozunk létre!

Amikor álmaink utazását tervezgetjük, útikönyvet olvasgatunk, képeket nézegetünk, egy-egy onnan kapott csecsebecsét kézbe veszünk, és a szívünk megdobban. Ezeket a tárgyakat, könyveket, szuveníreket, helyezzük el ezen a területen! A kedvenc úti célunkat ábrázoló poszterek, vagy onnan kapott képeslapok is segíthetnek bevonzani az áhított utazást. Itt tárolhatsz olyan magazinokat is, amelyek utazással kapcsolatos infókat, úticélok leírását, beszámolókat, ajánlatokat tartalmaznak. Helyezd el a térképeket (igen, a Google Earth előtt is volt élet! ;-) ).

Tartsd itt a útleveledet, a maradék aprópénzt, amely előző kirándulásról maradt (úgysem váltják vissza a fémpénzt, itt pedig kapóra jön).

 

Egy csengettyű is segíthet, amelyet néha megrázunk, hogy felfigyeljenek ránk az Égiek, és összekapják magukat, hogy segítsenek céljaink elérésében.

Amit ne tegyél itt:

- ne legyen rendetlenség, összevisszaság, mert ez megakadályoz a hőn áhított utazás elérésben.

Mivel ez a segítőkész emberek, pártfogók területe is, istenségeket, szenteket ábrázoló képek, szobrok is meggyorsítják vágyaid elérését. Például, ha kelet felé utaznál, Buddhát is kihelyezhetsz ide. Az utazók védőszentje pedig Szent Kristóf. Válassz hited szerinti segítőt!

Ásványkövek is bevonzhatják számodra a jó dolgokat: a Türkiz nagyon erős védelmező ásvány, az utazók szerencseköve. Az Akvamarin a tengeri utazások megvalósításában és szerencsés kimenetelében segít.

Te hová utaznál?

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916334002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása