Lótusz

Lótusz

Jaj, úgy élvezem én a strandot!

2018. június 05. - Lótusz_blogger

Így viselkednek a csillagjegyek a strandon.

KOS

Mivel a Kos egy aktív jegy, aki nem képes a fenekén ücsörögni, ezért a Kos, amint beléptek a strandra és leterítek a pokrócot a legnyugisabb helyre, ő azonnal elmegy röplabdázni, strandfocizni, vagy elmegy fél napra csúszdázni.

BIKA

A Bika nyugis jegy. A strandra megérkezve negyedórás töprengés után kiválasztja a legtisztább, a legszebb helyet, ahol a meseszép takaróját nagy műgonddal kiteríti. Előveszi a párnáját, könyvet és szigorúan félóránként bemegy a vízbe, mártozik egyet, majd ismét napozik.

IKREK

Az Ikrek megérkezik a strandra. Amint belép, azonnal szóba elegyedik a pénztárossal. A sorban többen dobolnak a lábukkal. Negyed óra múlva elindul, hogy megkeresse a legjobb helyet. Legjobb hely: értsd, a legnyüzsibb hely a büfé közelében. Ha egyedül megy, azonnal talál társaságot (vagy egy szófosó mellett, vagy – ha nagyobb az önbizalma egy vadidegen társasághoz csatlakozik, ahol mindenkit szóval tart.)

RÁK

A Rák imádja a családot és a vizet. Ezért egy Rák jegyű ember felpakolja a családját, egy hétre elegendő szendvicset és italt – így érkezik meg a strandra. Vagy inkább a vízpartra. A mama-sziták pletyiznek. a gyerekeket pedig csak a rántotthúsos szendviccsel lehet du. fél kettőre kirángatni a vízből, majd ebéd után visszaspuriznak, és áztatják magukat zárásig.

OROSZLÁN

Eléggé csilivi a strand? Elég drága a belépő? Ez a legújabb hely a városban? Nem is, inkább a megyében? Ugye ide járnak a sznobok? Akkor megnyugodva lép be a legmodernebben felszerelt, luxusmedencés strandra. Amíg  meg nem találja a helyet a takarónak, addig tiszteletteljesen, mint egy király vonul végig a strandon. Úszni is szeret, de azt is szereti, ha kényeztetik: masszázs, iszappakolás, szépítő kúra… bármi jöhet, ami kellően luxus és a normál halandók számára megfizethetetlen.

SZŰZ

A Szűz is szereti habtestét megmártani a lágy habokban, legyen az egy szúnyogos vízpart, vagy a legmodernebb csúszda park. Csak semmi pánik! Van nála szúnyogriasztó, napolaj (többféle), testápoló, tusfürdő, hajsampon, úszósapka, étel-ital, kéztörlő, fertőtlenítő is minden, ami egy praktikus háziasszonynál kell, hogy legyen. Persze a táskában betűrendben elhelyezve, hogy azonnal megtalálja.

MÉRLEG

Még el sem indult, már 3-szor megfésülködött, kétszer újracsinálta a vízálló sminkjét, bepakolta mind a 3 bikinijét, hogy majd ott eldöntse, melyik is legdivatosabb a papucsához, és melyik megy leginkább törölközőhöz. A vízbe csak úszósapkában megy be, nehogy vizes legyen a hajkoronája. A strandon is úgy néz ki, mint akit skatulyából húztak ki. És persze a legutóbbi divatnak megfelelő rucikban jelenik meg.

SKORPIÓ

A Skorpió a strandon is diszkréció, a visszahúzódás mintaképe. Klasszikus fürdőruhában van, és olyan helyet keres, amely közel van a medencéhez, de azért valamennyire eldugott hely is. Csendesen beszélget, vagy zenét hallgat, a barátaival van. Esetleg társasoznak (malom, torpedó, sakk).

NYILAS

A Nyilas a szokásos formáját hozza. Jön-megy, pihen, aztán megy egy kört, aztán úszik egyet. Ha ezt megunta leül olvasni. Ha ezt is megunta, akkor beszélget a barátaival. De az is lehet, hogy végigtelefonálja az egészet, ügyet intéz.

BAK

Rend a lelke mindennek. A fürdőruha csak egyrészes legyen, és nem költünk a belépőn kívül semmire: mindent otthonról hoz, még a kávét is termoszban. Bár délutánra már egy kicsit langyos… Kaja is van dögivel: rántott husis szendvics, palacsinta, és a hűtőládában sör az férjnek. Szigorún félóránként mehetnek be a gyerekek a vízben, félóra pihi kinn, a napolaj minimum 50 faktoros, ahogy a tévében megmondták. Egyébként anyukaként olvas és még a „szomszéd” gyerekekre is fél szemmel odafigyel.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő azonnal feltalálja magát a strandon. Sokat van a vízben, amikor épp nem, akkor felfedezi a strandot. Mindenkihez van egy jó szava. Szeret könyvet olvasni, érdeklik a tudományok, valószínűleg valamilyen történelmi könyvet visz magával, vagy egy tudományos magazint.  Akár egyedül is lemegy a strandra, szeret egyedül lenni, jól érzi magát.

HALAK

Él mint hal a vízben. Ez a mondás a strandolásra is igaz! A Halak elemében van a vízparton, a strandon. Úszkál, pancsolgat, szereti a jakuzzit. Úgy viselkedik, mint egy kisgyerek, szeret mindent kipróbálni. Szeret nagy társasággal lemenni a strandra. Két úszás között pedig van mód és kedv a részéről egy kis pletyire is. Csakúgy barátilag... :) De olyan is van, hogy csakúgy elmereng...

szerző: Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8516334024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása