Lótusz

Lótusz

Álmaim állását keresem!

2018. június 07. - Lótusz_blogger

Segítesz, hogy megtaláljon? Köszönöm!

Ezt az online felületet már több, mint négy éve használom arra, hogy spirituális érdekességeket megosszak az Olvasóimmal, illetve néha mosolyra fakasszam őket, vagy épp bátorítsam, hogy merjenek álmodni és javítani az életükön. Azonban most, én kérném a segítségüket/segítségeteket! Arról van szó, hogy szeretnék új munkahelyet találni. Mert néha én is merek álmodni! :)

Már több mint tíz éve dolgozom egy középiskolában munkaügyi előadóként, ahol eléggé pörgősek a napjaim: 60-70 közalkalmazott ügyeit intézem napi szinte (dokumentálok, adminisztrálok, számfejtek, nyilvántartok, és mindenféle munkavégzéshez kapcsolódó kifizetéseket intézem). Emellett még legalább ennyi óraadónk van, amelyeknek a megbízási szerződéseivel, a hónap végén óráik kifizetésével bíbelődöm. Ez egy minimum 8 órát kitevő munka – vizsgaidőszakban ennél jóval többet. :) Bár vannak speciális számítógépes programok, a Word-öt, Excelt is használom napi szinten. Élvezem, hogy egyre több funkciót felfedezek a használat közben.

Ez a munka megtanított a fegyelemre, a precizitásra, a rugalmasságra és a jó kommunikációra, a határidők betartására és a gyors és pontos munkavégzésre.

Tanárként is "működöm": francia és orosz nyelvet oktatok nyelviskolában. Ezt is nagyon szeretem, akár főállásban is csinálnám.

A legjobb visszajelzés az, amikor bejelöl egy srác a FACEBOOK-on, akit 20 évvel ezelőtt tanítottam... Még mindig emlékszik rám, mert tudtam adni neki valamit útravalóul, amelyet ennyi idő után sem felejtett el.

És ha még mindezek ellenére van energiám - szinte minden nap erőt veszek magamon-  :), akkor a bloggal/blogjaimmal foglalkozom: Lótusz – spirituális, Dundi Angyal – plus size, Voila – minden, ami francia, Balalajka – minden, ami orosz - mindezek eléggé szerteágazó témájúak.

Mit szeretek a blogolásban? Talán triviálisan hangzik, de folyamatosan tanulok, fejlődöm általa. Nyitottabb szemmel járok, jobban figyelek a jelekre. Könnyebben fogalmazok (akár blogbejegyzésről, akár hivatalos levél megírásáról van szó). A blogolás egyben önmenedzselés, önkifejezés, logisztika, és művészet is egyben. És persze egy olyan tevékenység, amelynél nagyon gyorsan kiderül, ha valaki nem őszinte.

Azt mondják egy nő 40 éves korára éri el a „csúcspontját”. A negyvenet elértem, de bízom benne, hogy a csúcspontom még ezután érkezik. Hogy oda eljussak, egy szuper állásajánlat biztosan közelebb vinne.

A fent említett tapasztalataim alapján akár HR-munkaügy területen, akár nyelvtanításban-tolmácsolásban, akár cikkírásban, vagy egyéb grafomán tevékenységben szívesen részt vennék. De nem zárkózom el ezektől eltérő feladatok megoldásától sem (pl. pályázatokkal kapcsolatos tevékenység, asszisztencia, stb….) Távmunkában is gondolkodom, ugyanis szegedi vagyok. Csak teljes munkaidős állás érdekel, megfelelő bérezésért.

Amit biztosan nem szeretnék: teljesítménybér alapján kapni a fizetésemet; MLM-mel foglalkozni (kipróbáltam, ment, imádtam a tréningeket, de köszönöm, ennyi elég volt belőle); „személyi” asszisztensi feladatokat ellátni; call-centerben dolgozni (ez is megvolt, jól is ment, de ezt meghagyom a fiatalabbak számára).

Örök optimista vagyok, ezért tudom, hogy a megfelelő időben, a megfelelő ajánlat megérkezik számomra, amelyért Hálát Adok az Univerzumnak. És Neked! Aki éppen a levelet írod (IDE), hogy felvedd velem a kapcsolatot, mert egy szuper állást ajánlasz! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr10016334026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása