Lótusz

Lótusz

Szerelmes szívek...

2018. június 18. - Lótusz_blogger

Nyisd ki a szerelemlakatot és tudd meg mi vár rád a jövőben!

Jól megnézted a 4 szerelemlakatot? És sikerült kiválasztanod azt, amelyik legközelebb áll a szívedhez? Akkor lássuk, mit választottál és mindez miről árulkodik.

1. számú lakat: Te vagy az a személy, akit sokan szeretnek. Önkéntelenül szimpátiát ébresztesz másokban. Ez a vonzódás végső soron hasznos ismeretséghez vezethet. És ez nemcsak munkában vagy üzleti téren van így. Valószínűleg nagyszerű barátokat találsz. Olyanokat, akik hasonló érdeklődési körűek, segítenek neked és támogatnak minden lehetséges módon. Már régóta álmodtál ilyen támogatástól. És most - az álmaid megvalósítása nagyon közel van. Csak bíznod kell magadban.

Próbáld meg kizárni a mérgező embereket az életedből. Ők csak irigykednek rád, mert szeretnék az energiádat. Vigyázz, mert ők próbálnak kihozni a sodrodból. Legyél bátor és összeszedett! Hamarosan drámaian megváltozik az életed! Elsőre talán ijesztő lehet, de később rájössz, hogy mindez érted van!

2. számú lakat: Eddig gyáva voltál! De most itt az ideje, hogy végre szembenézz a félelmeiddel! Félsz beleszeretni? Akkor légy szerelmes! Félsz megbízni a barátaidban? Akkor bízz bennük! Félsz megváltoztatni a munkád? Változtasd meg! A boldogság kulcsa az, hogy félelmeid ellenére merj lépni!Hidd el, a félelem és a rossz beidegződések megakadályoznak abban, hogy továbblépj.

Amint kilépsz a komfortzónádból, a boldogság be fog toppanni az életedbe. Buta voltál, hogy eddig vártál vele! Legközelebb ne hezitálj, hanem merj lépni. Minden apró változás sok jó dologhoz vezethet. Ez igaz mind a kapcsolatokra, mind a munkával kapcsolatos dolgokra. Higgy abban, hogy sikeres leszel. A legfontosabb az első lépés megtétele, ezután minden alakulni fog!

3. számú lakat: Hamarosan egy nagyon izgalmas találkozásban lesz részed. Akár romantikus, akár munkakapcsolatról van szó, ez egy nagyon sok előnnyel járó kapcsolat lesz. Csodás hangulat és megbízhatóság jellemzi majd. Kellemes időt tudtok egymás mellett tölteni, minden olyan, mint amire vágytál. Olyan magasságokat nyit meg számodra ez a kapcsolat, amely eddig csak álmaidban létezett.

A legfontosabb dolog - ne féljen bízni! Nincs semmi veszítenivalód, de a kilátásaid elképesztőek számodra! Próbálj meg még magabiztosabbnak lenni. Hallgass a szívedre és a megérzéseidre. A kritikus pillanatban érezni fogod, hogy minden a helyére kerül.

4. számú lakat: Régóta vársz erre a napra. És hamarosan eljön! A küszöbön áll az a hatalmas szeretet, amelyre mindig is vágytál. Éppen ezért legyél nagyon óvatos. Mert a szeretet nagyon törékeny dolog. Legyél diszkrét. Az életedben sok negatív pillanat volt. De most képes vagy kihúzni magad a depresszió, kilátástalanság legmélyebb bugyraiból és boldog lehess.

Ezzel már félig el is jutottál a célodhoz: hamarosan esküvőd lesz, vagy épp kinevezést kapsz. Mindez nagyon hirtelen fog megtörténni veled. Pedig már régóta vártad, hogy ez a boldog és megható pillanat megérkezzen az életedbe. Örülj a meglepetésnek, és viszonozd a szeretted meglepetését. Engedd meg magadnak a boldogságot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6316334036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása