Lótusz

Lótusz

Ez az állat árulkodik személyiségedről

2018. július 19. - Lótusz_blogger

Amelyik állatot először észreveszed, árulkodik személyiségedről!

Ma egy érdekes képet hoztam Nektek! Íme a kép, amelyen több állat is elbújt. Készen állsz?

Megvan? Melyik az első állat, amelyet észreveszel? El fog árulni valamit rólad!

A koala volt az első állat, amelyet megláttál?

Akkor te egy kedves, jólelkű ember vagy. Szereted emberekkel körbevenni magaddal, vicces vagy és szórakoztató. Örömet találsz az élet apró dolgaiban, Arra vágysz, hogy boldog és ellenállhatatlan legyél.

 

A zsiráfot vetted észre először?

Ha zsiráfot vetted észre, akkor te az egyszerű életben és a magasabb szintű gondolkodásban hisz. Te egy álmodozó típus vagy, ugyanakkor két lábbal állsz a földön. Alázatos és szerény vagy, akinek a gondolatai túlmutatnak a hétköznapokon, és olyan elképzeléseid vannak, amelyek magasabbak, mint másoké. Valódi gondolkodó vagy.

 

Az elefántot láttad meg először?

Ha az elefánt volt az első állat, amelyet megláttál, akkor olyan személyiséged van, amelyet a siker iránti vágy irányít. De mindezt oly módon teszed, hogy mindez gyengéd és melegséggel teli legyen. A személyiséged a nagyság és az alázat keveréke, amely egy hihetetlen kombináció. Az erőszakot kerülöd, hatalmas vagy, de soha nem erőltetsz semmit másokra.

 

Malacod van?

Ha a malacot vetted észre először, akkor te olyan ember vagy, aki okos, ravasz, és nagyon alkalmazkodó. Nagyon éles eszű vagy, és bájaidat céljaid érdekében veted be. Szóval, te az a fajta ember vagy, aki tudja, mit akar az életben, és azt, hogyan szerezheti meg azt. Mások szerint okos vagy, de ennél több is: logikusan és nagyon kreatívan gondolkodsz, mindenki más előtt járva.

 

A kacsa a befutó nálad?

Ha a kacsa az első állat, amelyet észleltél, akkor olyan ember vagy, akinél bár úgy tűnik, hogy minden nyugalomban  és békében zajlik - a felszínen, de a mélyben mint egy kacsa, kavarod a vizet. Te természetednél fogva kedveled a titkokat, nem szívesen tárod fel valódi belső gondolataidat az embereknek. Nem mindenki tudja, hogy ki vagy, és mit gondolsz, csak azok, akik ismerik azt a gyönyörű világot, amelyet a gondolataid hoztak létre.

 

A macska a te állatod?

Ha a macskát vetted észre először, akkor az a fajta ember vagy, aki harcos és túlélő. Mint egy macska, amelyik mindent megtesz annak érdekében, hogy életben maradjon. Van egy vad életösztön benned, amely egy igazi harcossá tesz. Továbbá olyan ember vagy, aki inkább jobban szeret a saját maga társaságában lenni, mint mással együtt. Nem nagyon zavartatod magad azzal kapcsolatban, hogy mit mondanak az emberek rólad. Te egytehetséges, "kedvesen különböző" ember vagy.

 

A bagoly volt, amelyet először észrevettél?

Ha a baglyot vetted észre először, akkor te egy bölcs, nyugodt és erőteljes ember vagy. Nem kiütéssel nyersz, hanem olyan csatát vívsz, amely könyörtelen és visszafordíthatatlan. A bölcs lelked állandó útmutatást ad számodra. Nagyon magas az intelligenciád, jól tudsz belehelyezkedni szituációkba, ahonnan mindig a  legjobban jössz ki.

 

A medvét vetted észre először?

Ha a macit veszed észre először, akkor egy erős és védelmező személyiség. Szelíd vagy és melegséget adsz másoknak, akiket szeretsz, de szétszaggathatsz bárkit, aki a családodat akarja megfélemlíteni. Tudatában vagy erődnek, de nem kényszeríted másokra. Szeretsz nyugodt lenni, de ha provokálnak, akkor elengeded a fenevadat, amely benned van!

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3116334066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása