Lótusz

Lótusz

Ez a legnyáribb személyiségteszt!

2018. augusztus 06. - Lótusz_blogger

Válassz a nyári holmik közül és megtudhatsz valami érdekeset magadról!

Íme egy kép, amelyen strandcuccokat, nyári holmikat találsz. Nézd meg jól és válaszd ki azt az egyet, amely nélkül szerinted nincs nyaralás?

Szóval? Melyiket vinnéd magaddal?

Napozó ágy

Te egy népszerű ember vagy, aki jól fejlett képzelőerővel rendelkezik. Talán ezen okok miatt hihetetlenül kreatív vagy! Művészi vér csörgedez az ereidben! Olyan karrier ad neked sok örömet és sikert, ahol szabad gondolkodó lehetsz. Leginkább tanárként, művészként, zenészként vagy íróként érvényesülhetsz!

Fényképezőgép

Bátor ember vagy, aki mindig azt mondja, amit gondol! Mindig megpróbálsz teljes mértékben élni. Nem félsz a problémáktól, és minden körülmények között ember tudsz maradni. Soha nem hazudtolod meg önmagad. Bár  te észre sem veszed, de nagy a valószínűsége annak, hogy sokan körülötted csodálnak téged a becsületességedért és az élethez való hozzáállásodért!

Mentőőv

Te egy ambiciózus ember vagy. Tudod, hogyan kell keményen dolgozni, és mindig tudod magad motiválni. Mindig megpróbálod a legjobbat látni az emberekben!

Napszemüveg

Vidám ember vagy. A barátok és a család a legfontosabbak az életedben. Ha probléma merül fel közted és a barátod között, nagyon gyorsan megpróbálod megoldani/feloldani a helyzetet. Értékeled a barátságot, ezért nem akarod kis hülyeségekkel elrontani azt. Az emberek szeretnek téged, és szeretnek időt tölteni veled, jó barát vagy. A humorérzéked mindenki arcára mosolyt csal!

Hideg ital

Te egy nagyon optimista és előrelátó ember vagy. Életed minden területén arra törekszel, hogy harmóniát teremts és azt megtartsd. Hiszed, hogy a harmónia a boldogság és a siker kulcsa - biztos vagy a jövődben!

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3816334082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása