Lótusz

Lótusz

Válassz egy tündért

2018. augusztus 19. - Lótusz_blogger

Általa üzen az Univerzum számodra!

Íme három Tündér képe. A feladatod, hogy kiválaszd közülük a számodra legkedvesebbet, és olvasd el, miről árulkodik számodra!

Ha az 1. Tündért választottad, akkor Te egy örök álmodozó vagy! Azonban ne ijedj meg, ha az élet nem abban a mederben folyik, ahogy vártad. Ennek ellenére is hinned kell az álmaidban! Mert minél többet álmodsz, annál sikeresebb leszel. Az élet az álmaidon keresztül sok új lehetőséget ad számodra. Neked csak észre kell venned. Legyél picit racionálisabb és vedd észre lehetőségeket!

Ha a 2. Tündér a legszimpatikusabb számodra, akkor fejlődésre van szükséged! Mégpedig a többi emberrel való kommunikációdon kell javítanod! Vannak segítők, akiket az élet eléd sodor, akik segítenek a tudatosság következő szintjére lépni. De ne felejtsd el, az eredmény csak Tőled függ!

Ha a 3. Tündérre esett a választásod, akkor a valóságod a gondolataid, érzéseid, hiedelmeid, és céljaid alapján jön létre. És ez csodálatos! Nagyon intelligens ember vagy. Te egy született vezető vagy! Erős kapcsolatban állsz az Univerzummal. A nagymértékű érzékenységed, megérzéseid mindig segítenek meghatározni, hogy milyen személy áll előtted!

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6116334100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása