Lótusz

Lótusz

Mit láttál meg először a képen?

2018. augusztus 23. - Lótusz_blogger

A legnagyobb erősségedről mesél!

Íme egy kép, amelyen van, akinek először egy női arc tűnik fel. Mások a kisgyereket veszik észre. De olyan is van aki először a vizet látja meg. Megint másoknak a parton ülő nőn akad meg a tekintetük.

Tehát. Pillants rá a képre, és neked is elő fog tűnni a fentiek közül valamelyik. Megvan?

Ha sikerült kiszúrni valamelyiket, akkor görgess lejjebb, hogy megtudd, mit is jelent!

1.Női arc

Ha a nő arcát láttad meg először, akkor olyan embertípusba tartozol, aki mindig nagyon magabiztos. Bár te magad sosem érzed önmagad se a legjobbnak, se a legokosabbnak, sőt a legviccesebbnek sem. De ezt rajtad kívül senki sem fogja tudni rólad azok közül, akik akár egy percet is a jelenlétedben töltenek. Erő vagy, amivel számolni kell! A legnagyobb belső erőd az a képesség, hogy soha nem engeded, hogy mások megingassanak.

Alapjában véve normális ember vagy. Úgy tűnhet, hogy akár még tökéletes is. Összeszedett, laza, de Isten ments, hogy valami miatt pánikba ess! Szerencsére - a többnyire - nyugodt és hideg viselkedésed számos előnnyel jár: akár interjú során, vagy első randin, de még a barátokkal, családdal is.

2. A parton ülő női alak

Ha először egy nőt láttál meg, aki a parton üldögél, akkor olyan ember vagy, aki sok időt tölt egyedül, önmagában, a belső világában. Nem arról van szó, hogy nem szeretsz emberek között lenni, mert sok időt töltesz velük minden nap. Ahhoz, hogy a társaságban, a társadalomban boldog és egészséges tudj maradni, tudj kapcsolódni a világ egészéhez, tisztában vagy azzal, mennyire fontos, hogy biztosíts magadnak időt arra, hogy feltöltődj. A legnagyobb erősséged az, hogy ezt a privát szférád védelmét meg tudod tartani.

3. Fiú a parton

Ha elsőként egy fiút láttál meg, aki a parton áll, akkor olyan ember vagy, akit a kíváncsiság és öröm mozgat. Sosem értetted meg azokat az embereket, akik otthon ülnek mamuszban, pizsiben, kezükben egy bögre kakaóval, csak azért, hogy megnézzék a péntek esti tévéműsort.

Egyébként pedig úgy gondolod, hogy teljes életet kell élned, és a munka csak egy eszköz arra, hogy finanszírozd az ilyen életet.

A legnagyobb erősséged az, hogy el tudod engedni a múltat. Valójában mindegyikünk érzelmi poggyászt hordoz. Őszintén szólva ez csak egy része az emberi tapasztalatnak. Szerencsére nem vagy azon emberek egyike, akik megengedik a múltnak, hogy meghatározza a jövőjüket. Számodra az élet nem a múltbeli tapasztalatokra épül, hanem az elmúlt évek tapasztalatairól való áttérés az újakra!

4. Víz

Ha először a vizet vetted észre, akkor olyan ember vagy, aki mindig észreveszi a létezés melankolikus természetét. Egyesek azt mondhatják, hogy költői lelked van, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül a művészet területén kell dolgoznod. Számodra minden pillanat értékes. Olyan ember vagy, aki valószínűleg a születésnapján depresszióba esik, mert úgy gondolja, hogy egy évvel közelebb került a halálhoz.

A legnagyobb erősséged az, hogy képes vagy időt, szeretetet és figyelmet fordítani azokra az emberekre, akik a legfontosabb a számodra. Mivel önmagát az életet valami különlegesnek és áttörőnek tartod, mindent megteszel annak érdekében, hogy boldog és méltóságteljes emberek körében boldoggá tedd az emberek életét. A barátok mindig tudják, hogy mindig a segítségükre sietsz.

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3816334104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása