Lótusz

Lótusz

Ez a 7 legkarizmatikusabb csillagjegy

2018. szeptember 02. - Lótusz_blogger

A legvonzóbb csillagjegyek.

happiness.jpg pixabay


1. Oroszlán

Az oroszlánra nem lehet nem odafigyelni. Bárhová is lép be, azonnal minden szempár rá szegeződik. Nagyon barátságosak. De mosolyuk és megjelenésük is káprázatos. Tudják, hogyan kell viselkedni. Ez azért fontos, mert az emberek hajlamosak követni minden mozzanatukat. Az oroszlán vonzó energiával rendelkezik.

2. Ikrek

Ki ne imádna mindig szórakozni? Az Ikrek tuti igen! Rendkívül vonzó személyiségek. Érdekes kommunikátorok, jó hallgatók. A legjobb vicceket ők mesélik! Úgy tűnik, hogy a fő céljuk az, hogy más emberek jobban érezzék magukat.

3. Kos

A Kos bátor és lelkes. Mindenki szeretné ismerni a kalandjait. A Kos olyan dolgokat is megtesz, amelyeket más soha nem tenne meg. Energikusak, pozitívak és szenvedélyesek, másokat vonzzanak.

4. Skorpió

Talán kíváncsi vagy, miért akarnak mindent tudni rólad mások. Ez azért van, mert annyira fókuszálnak rád, amikor beszélsz. A Skorpiók nagyon intuitívak, szóval ne lepődj meg, ha a te gondolataidban is olvasnak. Nos, hogy van-e mágikus erejük, vagy karizmájuk? Döntsd el magad!

5. Mérleg

A Mérleg jó barát és jó partner. Annyira attraktívak, hogy muszáj velük egyetérteni. Ők mindig megpróbálják mások szükségleteit a sajátjuk elé helyezni. A Mérleg tapintatos és gyengéd más emberek érzelmeivel. Tudnod kell, hogy a Mérleg igyekszik mindig tisztességesen bánni veled. Nem túl agresszívek, így az emberek kényelmesen érezhetik magukat a társaságukban.

6. Vízöntő

A Vízöntők rendkívül karizmatikusak. Képesek arra, hogy vonzzák mások figyelmét. Sok barátjuk van. Soha nem fogsz unatkozni velük, mert egyedülálló gondolkodók és nagyon kreatívak. Soha nem tudhatjuk, hogy mi lesz a következő lépésük.  Talán a kiszámíthatatlanságuk teszi őket olyan vonzóvá.

7. Nyilas

Van valami a Nyilasok megjelenésében, ami karizmatikussá teszi őket. Ők valóban érdeklődnek az emberek, új helyek és új dolgok iránt. A Nyilas azt fogja éreztetni veled, hogy te vagy a legbájosabb ember a bolygón. Szuper a humorérzékük. A Nyilas napos és boldog személyiség.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7216334110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása