Lótusz

Lótusz

Ez a 3 embertípus lép az életedbe

2018. szeptember 24. - Lótusz_blogger

Van, aki marad, van, aki továbbáll.

A szerelem, szeretet egy körforgása az életnek, amely minden más dolgot leír: van, hogy csak adsz, adsz és semmit nem kapsz vissza, de olyan is előfordulhat, hogy semmibe veszed a másikat, ő pedig nyitottan és szeretettel fordul feléd.

Háromféle kapcsolat, találkozás létezik:

1.Vannak olyanok, akik csak egy rövid időre jönnek életünkbe.

2.Vannak olyanok, akik meghatározott céllal érkeznek az életünkbe.

3.És vannak azok, akik azért lépnek be az életünkbe, hogy örökre ott maradjanak.

Ezután te is figyelni fogod, kit miért küldtek hozzád!

 

1.Az első kategóriába tartozó emberek mindig szórakoztatóak. Állandó buli és könnyedség. Semmi több. Azonban ezek az emberek nem sokáig maradnak az életedben. A kapcsolat velük hamar szétesik. Általában ezek az emberek nem igyekeznek támogatni téged, ha beteg vagy, vagy valamilyen baj ér. Csak a saját boldogságuk és örömük számít nekik.

 

2.A második kategóriába tartozó emberek céllal érkeznek az életedben. Azért jelennek meg, hogy segítsenek Neked. Belépnek az életedbe, mert egy személyes tervedet elősegítik, vagy általuk megértesz valamit, illetve az is lehet, hogy egy nehéz pillanatban támogatnak téged.

Soha ne felejtsd el ezeket az embereket. Melletted voltak, amikor szükséged volt rájuk. Nem kerestek kifogásokat, beleálltak a helyzetbe, segítettek neked. Melletted voltak, amikor szükséged volt rájuk.

 

3. A harmadik kategóriába azok az emberek tartoznak, akik azért kerülnek az életedbe, hogy örökre ott maradjanak. Ezek azok az emberek, akik soha többé nem szűnnek meg szeretni téged, még akkor sem, ha az élet elszakít titeket egymástól. Szeretetet adnak, anélkül, hogy bármit tennél érte.

Szánj időt arra, hogy válaszokat találj a következő kérdésekre:

"Kik vannak melletted?"

"Kik azok a barátaid és ismerőseid, akik már hosszú ideje részei (voltak) az életednek?"

Értsd meg, hogy nagyon sokat köszönhetsz nekik. Fontosak vagytok egymásnak... Hogyan mutathatod ki ezeknek az embereknek, hogy szereted őket? Tölts el időt velük! Legyél velük kedves! Érezniük kell, szereted őket. Még akkor is, ha elsodor benneteket egymástól az élet, lélekben egymás mellett maradtok.

képek: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr616334126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása