Lótusz

Lótusz

Ilyen érzés, amikor a valódi párod van melletted

2018. szeptember 29. - Lótusz_blogger

Ezt érzed, amikor a jó kapcsolatban vagy!

Valószínűleg te is voltál már rossz kapcsolatban, Volt kalandban részed és voltál nagyjából működő kapcsolatban is. De milyen érzés az, amikor az igazi van melletted?

1.Világos

Igen, minden kapcsolat erőfeszítést igényel. A szerelem még mindig ige és nem egy főnév! Tenni kell érte. De a jó kapcsolatban ezek az erőfeszítések nem tűnnek hatalmasnak. Ha a megfelelő ember van melletted, az együttlétetek természetes. Elképzelhetetlennek tűnik számodra az, hogy mással legyél és ő mással legyen.

2. A veszekedés

Ha vita után még közelebb kerülsz hozzá, azt jelenti, hogy javítani akarsz a kapcsolaton, Mi a különbség aközött, hogy vége lesz-e egy kapcsolatnak, vagy hosszú ideig fog tartani? Amikor a partnerek veszekednek, még mindig megoldást akarnak találni, meg akarnak változtatni valamit, közelebb akarnak kerülni egymáshoz, megérteni egymást. A lényeg nem az, hogy veszekedsz vagy nem. Mindenki vitatkozik... A kérdés az, hogy miként végződik a veszekedés - eltávolodtok egymástól vagy megpróbáljátok megérteni egymást.

3. Magabiztosabbá válsz

Sőt! Az élet minden területén stabilabbnak érzed a talajt és bizakodóbb leszel. Ha a megfelelõ emberrel találkozol, aki iránt szeretetet érzel, az egész életed megváltozik. Nemcsak a személyes élettered, hanem más életköröd is javul. Kivirulsz és az ő élete is virágba borul.

4. A kényelem vonzóbbá válik, mint a szenvedély

Természetesen a megfelelő kapcsolatban mindkettőre szükséged van, de a megfelelő emberrel megérted, hogy a szenvedély olcsó, és hogy azt sokakkal megélheted. De a kényelem (nyugalom), vagy az az érzés, hogy naponta együtt lehetsz vele, a boldogság, a barátság, a cinkosság - a kompatibilitás - ritkaság. És ez adja a kapcsolat jövőjét.

5. A gyermekkori traumák gyógyulnak

A valódi kapcsolatban az egyik legfontosabb érzés, amelyet megtapasztalhatsz, a valódi biztonság érzése. Ez megnyitja a belső gyermeket benned. És segít a múltbeli lelki traumák feldolgozásában.

6. Elkezdesz megbízni az életben

Sokat aggódtál azon, hogy mi fog történni veled, az életed hogyan fog haladni. De amikor megtalálod a valódi párod, ő emlékeztetni fog arra, hogy a megfelelő helyen vagy. Megmutatja számodra, hogy mi a szeretet. Mellette azt érzed, hogy minden rendben lesz - nyugodtan lazíthatsz és bízhatsz az életben.

7. Örömet kapsz

Életed állandó részévé válik a belső béke és az elégedettség. Egy valódi kapcsolatban úgy érzed magad, mint ifjúkorodban: könnyűnek és lelkesnek. Mindig boldog vagy, még akkor is, ha a partnered épp nincs a közeledben.

8. Jól érzed magad a bőrödben

Nem kell megváltoznod a szerelem kedvéért, de a szeretet természetesen megváltoztathat. Épp ez a mágia része. Ha a jó kapcsolatban vagy, úgy érzed, hogy átalakulsz, ugyanakkor többet is adsz magadból.

Javíthatatlanul optimista vagyok... :)

kép, főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1616334134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása