Lótusz

Lótusz

Tudod milyen férfire vágysz titkon?

2018. október 14. - Lótusz_blogger

A választásod elárulja.

Ma oroszlánok közül kell kiválasztanod azt a "hímet", amely elárulja, milyen partnerre vágysz szíved legmélyén. Ahhoz, hogy megtudd az eredményt, először is választanod kell az alábbi képek közül. Ha megvan, görgess lejjeb, hogy megtudd, milyen férfi is lenne számodra az ideális.

kép forrása

Szóval? Megvan a választottad? Akkor lássuk a medvét - akarom mondani az oroszlánt!

1.Trendi oroszlán

Ha ezt a képet választottad, olyan férfire van szükséged, aki fényes jövőt garantál számodra: szórakoztató, néha picit sok. Azonban neked erre van szükséged, mert utálod a rutint, a megszokott dolgokat, erőteljes érzelmekre, túlzott benyomásokra van szükséged.

2.Bölcs oroszlán

Ha ezt a képet választottad, számodra a spiritualitás fontos. Szükséged van egy bölcs és nyugodt emberre. Nem szereted a céltalan időtöltést. Mindig előre akarsz lépni, hogy javítsd és csiszolgasd életed menetét. Szükséged van egy személyre, akivel  megoszthatod vágyaidat, és segít elérni céljaidat. Mindenben melletted áll.

3. Szárnyas oroszlán

Ha ezt a képet választottad, ambíciózus, büszke emberre van szükséged. Értékeled, ha valaki egyre feljebb és feljebb törekszik. Olyan férfire vágysz, aki képes motiválni és segíteni a családját.

4. Koronás oroszlán

Ha ezt a képet választottad, olyan férfire van szükséged, aki erőteljes személyiség, és tudja mit akar elérni az életben. Olyanra, akit elismernek és tiszteletben tartanak, mert bizonyos szintű társadalmi rangot már elért. Sikeres embert szeretnél párodul, aki jól tudja kamatoztatni a tálentumait, és anyagi javait.

5. Erős oroszlán

Ha ezt a képet választottad, olyan társra vágysz, aki védelmezni tud téged. Olyan legyen, mint egy kőszikla. Olyanra vágysz, aki képes megoldani problémáitokat, aki miatt sosem kell aggódnia a szeretteinek. Számodra az ilyen ember ad teljes biztonságot, védelmet, amitől jól érezheted magad.

6. Oroszlán család

Olyan férfire vágysz, aki számára a család a legnagyobb érték. Aki fontosnak tartja az összetartást, a családi békét. Aki békés, szeretettel teljes légkört teremt maga körül, a családjában. Aki gondoskodik a szeretteiről.

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8516334148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása