Lótusz

Lótusz

Milyen karmikus kapcsolat van köztetek?

2018. október 19. - Lótusz_blogger

A számmisztika elárulja.

 

Volt már olyan érzésed, amikor valakivel (ebben) az életedben először találkoztál, mégis olyan volt, mintha már régóta ismernéd? Ez valószínűleg nem volt véletlen. Születésetek előtt már eldöntöttétek, hogy ti találkozni fogtok. És valami nagyon fontos dolgot tanultok meg egymástól.

Minden embernek megvan a lehetősége arra, hogy találkozzon a lelki társával. A karmikus kapcsolatoddal akár munkán keresztül, akár bármilyen véletlen helyzet során összefuthatsz. De felismerni nem könnyű! Ebben adhat segítséget a számmisztika. Ha tudjuk a másik születési dátumát, akkor nagy valószínűséggel bepillantást kaphatunk a kapcsolatunk minőségébe, megismerhetjük az egymással való feladatunkat.

A karmikus kapcsolat jelei

Az Univerzum törvényei szerint nincsenek véletlen találkozások életünk során. Mielőtt meghatároznánk a karmikus kapcsolatot a születési dátum szerint, észre kell vennünk az erre utaló jeleket. Olyan, mintha egész életünkben őrá vártunk volna. Az első pillanatban azt érzed vele, hogy már régóta ismered őt. Úgy érzed, hogy ő is mindent tud rólad, ismeri a szokásaidat, a szenvedélyeidet - és te is ugyanígy tudsz róla mindent.

Hirtelen összefutsz egy ismerőssel, aki néhány másodperccel a találkozás előtt jutott eszedbe... Ez nemcsak a véletlen műve.

Nagy erővel vonzódtok egymáshoz. Nem tudsz egy napot sem élni nélküle - ez azt sejteti, hogy ez egy karmikus kapcsolat. Ezt a vonzalmat nagyon nehéz megmagyarázni, de még egy rövid szétválás is őrjítően hat.

A karmikus kapcsolatok nagyon gyorsan fejlődnek. Néha a szerelmesek örülnek, ha a kapcsolatuk nagy sebességgel fejlődik. Sokan közülük tévesen úgy gondolja, hogy az ilyen gyors fejlődés oka az erős szeretet. Sajnos ez nem mindig így van. Bizonyos esetekben ez azt jelenti, hogy egy karmikus kapcsolat túsza lettél.

Drámai változások történhetnek az életben. Tegnap még eszedbe sem jutott, ma pedig már azon gondolkodsz, hogy új lakóhelyre költözöl, vagy porig égeted az eddigi életed és teljesen újat kezdesz. Bátorítalak is, meg nem is! Ne dönts hirtelen! Gondold át! Lépj egyet hátra, úgy dönts. Adj időt magatoknak. Próbálj meg rálátni a nagy egészre. Ha túl hamar túl nagy lépéseket teszel, sokkal nehezebb lesz "szabadulni".

A betegségek is mutathatják, ha nem egészséges karmikus kapcsolatban vagy. Ha egy személlyel találkozol, majd ezt követően lebetegszel, talán valamilyen érzelmi sokkot vált ki belőled. Bármennyire is szereted a másikat, ez egy pusztító kapcsolat, amelyet meg kell szakítani, mielőtt komolyabb következményei lesznek.

Lehet, hogy szenvedsz a kapcsolat miatt: állandó veszekedések és nézeteltérések miatt nehéz együtt élnetek, de sokkal nehezebb elképzelni az életet a másik nélkül. A probléma az, hogy a karmikus kapcsolat megszakítása nagyon nehéz, de szükség van rá. Ha a jelenlegi kapcsolat miatt szenvedsz, össze kell szedned magad, fel kell állnod, és meg kell tenned az első lépést a szabadságod/boldogságod felé.

A kapcsolatok olyanok, mintha egy forgatókönyv alapján történnének. Ha gyakran érzed úgy, hogy előre megírt szerep szerint teszed a lépéseket a kapcsolatodban, akkor ez a karmikus kapcsolat megköt téged.

Ha nem vagytok együtt, és gyakran álmodsz róla, ez is egy karmikus jelzés, de ha minden éjjel vele álmodsz ez már a függőség jele. Érdemes komolyan venni!

Hogyan határozható meg a karmikus kapcsolat születési dátum szerint?

Ha a születési dátumokat egyesítettük, megkapjuk azt a számot, amely jellemzi a karmikus kapcsolatunkat.
Például a születési dátumod: 1982-08-15, a szerettedé: 1987-05-22, akkor az alábbiak szerint összegezni kell az összes számot: 1 + 9 + 8 + 2 + 8 + 1 + 5 + 1 + 9 + 8 + 7 + 5 + 2 + 2 = 68.
Ha ezt redukáljuk: 6+8=14 >> 1+4 = 5  Meg is van az eredmény.
 
Nézzük, mit jelent mindez:
 
1 - ezek a kapcsolatok többnyire szenvedélyesek, de a karmának ehhez semmi köze nincs. Amint az érzések elkezdenek halványulni, a szerelmi egység megszűnik.
 
2 - Ha már találkoztál vele a múltban, erős szerelem volt köztetek. Azonban ebben az életben a kapcsolat köztetek nem valószínű, hogy jó eredményhez vezet.
 
3 - egy ilyen kapcsolatban a nő hordja a nadrágot. De ha ezt a férfi elfogadja, akkor nagyon boldogan tudnak élni együtt.
 
4 - az ilyen kapcsolat bár karmikus, nagyon gyenge lábakon áll. Viszont a partnereket nem fenyegeti az a veszély, hogy függőkké válnak.
 
5 - erős lelki és karmikus kapcsolat, amely sokáig tarthat -boldogságban.
 
6 - veszélyes szám! Azt jelzi, hogy a partnerek előző életükben sokat szenvedtek. Egyikőjük korán meghalt, a másik nem tudott élni nélküle. Most a kapcsolat hosszú - és ugyanúgy fájdalmas lehet köztük.
 
7 - szerencsés kapcsolat. Hosszú boldog életet ígér.
 
8 - a nyolcas szám a végtelenséget szimbolizálja. Azt jelzi, hogy a partnerek a múltban mártalálkoztak, de újra és újra fognak majd találkozni későbbi életeik során is.
 
9 - nincs karmikus kapcsolat, ezért a kapcsolat hossza csak a partnerektől függ.
 
Még több szerelem: ITT.
Még több számmisztika: ITT.
főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5416334152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása