Lótusz

Lótusz

Mire van szükséged egy kapcsolatban?

2018. november 06. - Lótusz_blogger

A választott cica elárulja.

cicccek.jpg esotericblog.ru


Megnézted a cicákat? Kiválasztottad a kedvenced? Akkor elárulom, mire vágysz egy kapcsolatban!

1.Ha az első, fekete macskát választottad, azt jelzi, hogy nem vagy kíváncsi mások véleményére. A fekete macska ugyanis nem örvend jó hírnévnek... Te is hasonlóan érzel: mindig a szíved szavát követed, és nem érdekel mások mit gondolnak erről.

Ezért olyan partnerre vágysz, aki mellett izgalmas, mozgalmas életet élhetsz. Egzotikus tájakat látogattok, extrém sportokat űzhettek együtt - minden izgalmat megosztotok egymással.

2. Ha a perzsa macskát választod, nyugodt ember vagy, aki a kiegyensúlyozott életet szereti. Mint ezek a macskák, kedves vagy, jólelkű, bújós. Amit elvársz a párodtól, a tiszta odaadás. Szeretnél a partnered életének középpontjában állni.

3. Ha a harmadik macskát választod, te sokkal empatikusabb ember vagy, mint a környezeted. Éppen ezért, hasonlóan érzékeny partnerre van szükséged. Azonban partnerednek erősnek is kell lennie, aki tudja, hogyan hozhat jó döntéseket! Olyan társra van szükséged, akinek nem okoz gondot érzéseinek/érzelmeinek kifejezése.

4. Végül, ha az utolsó macskát választottad, te egy nagyon független személy vagy. Olyan embert keresel, aki mindenben melleted áll, de megfelelő szabadságot ad számodra. Az ideális partner biztosítja számodra a függetlenséget.

 

És íme a legcicásabb teszt, amely elárul rólad valami érdekeset - ITT.

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3416334172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása