Lótusz

Lótusz

Válassz egy cicát és elárulok rólad valami érdekeset!

2017. szeptember 14. - Lótusz_blogger

A legcicásabb teszt.

Sikerült kiválasztani a kedvenc cicát? Akkor nézzük, hogy mit jelent a választásod!

Ha a fekete cicát választottad, csendes ember vagy, egy igazi jóbarát. Introvertált típus vagy. Nehezen ismerkedsz, kevés igazi barátod van. Ha sok időt töltesz emberek között, szükséged van arra, hogy egy kicsit elvonulhass és egyedül lehess.

 

Ha ezt a vörös-cirmos cicát választottad, akkor te gondoskodó és maximalista ember vagy! Te általában más emberek szükségleteit a sajátod elé helyezed. Érzékeny vagy. Nagyon hűséges barát vagy, de néha nehéz elengedned. Sokat aggódsz, de csak azért, mert mindent tökéletessé akarsz tenni.

 

Ha ezt a barna-foltos cicát választottad, nagyon kreatív ember vagy! Egy igazi művészlélek vagy, aki ráadásul még nagyon szentimentális is. Az érzelmeket mélyebben és intenzívebben érzed, mint a legtöbb ember. Innovatív vagy, és mindig vannak új ötleteid. Azonban néha úgy érzed, hogy mások félreértenek téged.

 

Ha a cicát választottad, amelyik a gombolyaggal játszik, akkor te társaságkedvelő és nagyon játékos ember vagy. Szereted az embereket boldoggá tenni, akár azzal, hogy főzöl nekik valami finomat, vagy épp bulit szervezel nekik. Szeretsz álmodozni. Sok időt töltesz a szabadban, ahol el tudod felejteni a problémákat. Nem félsz megmutatni a bolondos oldalad másoknak.

 

Ha a szürke cirmost választottad, te nagyon figyelmes és elfogulatlan ember vagy! Szeretsz hallgatni, meghallgatni másokat. Jól ki tudod fejezni a gondolataidat, az érzéseidet. Kiváló problémamegoldó vagy, és mindig figyelembe veszed mindenki más szemszögét is.

 

Ha zsemleszínű cicát választottad, nagyra értékeled a munkát az életedben. Tudod, mit akarsz, és nem félsz attól, hogy erőfeszítéseket kell tenned a céljaidért. Fontosnak tartod, hogy a világ milyennek lát: ezért a külsőddel is sokat foglalkozol. Magas erkölcsi normáid vannak. Túl sok időt töltesz komolykodással, ahelyett, hogy néha pihennél és csak élnél - a jelenben.

(via)

Ismered a japán integető macskát? Akkor ITT megismerheted!

Hasonló teszt, de kiskutyákkal? ITT megtalálod!

Kutyát vagy macskát látsz? ITT.

Legcukibb kutyás cikkekért kattints IDE.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6316333754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása