Lótusz

Lótusz

3 mágikus nap decemberben

2018. december 04. - Lótusz_blogger

Használd ki az erejüket!

A 2018-as év decemberében 3 olyan nap lesz, amelyek hatalmas lehetőségeket kínálnak számunkra. Ezeken a napokon fontos, hogy pozitívak és optimisták legyünk és kerüljük a negatív gondolatok, rossz kívánságokat. Gondoljunk céljainkra, kívánságainkra (ne félve!), és jóakarattal viseltessünk embertársaink iránt is.

 

2018 decemberében 3 mágikus nap lesz, amikor kívánságainkra, vágyaink beteljesülésére kell koncentrálnunk, és fogadnunk kell a jó dolgokat az életünkbe. És ezeken a napokon nemcsak ábrándozni kell, álmodozni, hanem ki is kell mondanunk a kívánságainkat (csak saját magunknak, esetleg ima közben). Tehát ügyeljünk szavainkra!

Az egyik legerősebb nap a 2018. december 7-e lesz. Sokan közülünk érezni fogják az energia erejét ezen a napon. Ez az új ügyek és új kezdetek napja. Ha hosszú ideje szeretnél valamit tenni, de nem mertél elindulni, ez a legjobb nap erre. Ezen a napon az anyagi és pénzügyi vágyak egyszerűen teljesülnek: ezért kívánj gazdagságot, bőséget minden rokonodnak, szerettednek na és persze önmagadnak.

Nem kevésbé erős nap lesz 2018. december 21-én. Számos csillagászati ​​tényező kombinációja nemcsak erõs, hanem valóban hatalmas lehetõségeket is rejt magában ezen a napon. 21-én ne kívánjunk senkinek rosszat (máskor se!), ne vicceljünk, ne bántsubk senkit, mert mint a  bumeráng visszakerül hozzánk! Vágyaink teljesítéséhez és életünk javításához ezen a napon mindannyiunk számára békét és jót kívánjunk. A legváratlanabb pillanatban a jókívánságok pozitív változást hoznak életünkbe.

A harmadik ilyen nap a 2018. december 31-e lesz, az év utolsó napja. Az év egyik legerősebb napja. Ezen a napon teljes mértékben álmodnunk kell! Igen, kell! :) Kívánjuk, hogy minden álmunk váljon valóra! Összegezzük az elmúlt évet és mondjunk köszönetet az év minden jó és rossz történéséért. Hasznos mondat: "minden rosszat hátrahagyok, és minden jót fogadok és megsokszorozok az életemben".

<3

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr816334208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása