Lótusz

Lótusz

Kedvesség-naptár 2018 decemberére

2018. december 07. - Lótusz_blogger

Terjeszd a jót!

Terjesszük a kedvességet idén a karácsonyi időszakban! Ez a Tégy jót! decemberi kedvességnaptár a hónap minden napjára egy javaslatot tartalmaz, hogy hozzájárulhassunk a kedvesség terjesztéséhez a világban. Az ünnepek időszakának az emberi kapcsolatokról és egyszerű örömökről kéne szólnia, nem pedig a fogyasztásról.

Az Action For Happiness csapata minden hónapban kíván tenni az élhetőbb bolygóért, szeretettel teli emberi kapcsolatokért, és a jó terjesztéséért. Ők fordították le Peter Harper ötlete nyomán készült Kedvesség-naptárt.

Az Action for Happiness  (Tegyünk a boldogságért!) olyan emberek mozgalma, akik elkötelezték magukat egy boldogabb és törődőbb társadalom felépítése mellett. Gyökeresen másfajta életet szeretnénk látni: ahol az emberek kevésbé törődnek azzal, mit szerezhetnek meg csak maguknak, és többet foglalkoznak mások boldogságával.

Kapcsolódjunk minél többen ehhez a kezdeményezéshez azzal, hogy a naptár "ajánlatait" megvalósítjuk! Legyünk szeretetteliek, együttérzőek és őszinték, adjunk örömet, enyhítsük a bánatot! <3

Íme a naptár, amely pdf-formátumban van, letölthető!

Kedvesség naptár 2018 december

És te mivel egészítenéd ki? (Illetve, ha van ötleted, mi legyen a januáriban, kérlek, írd!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2416334210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása