Lótusz

Lótusz

Pénzügyi nagytakarítás a 2019-es év sikeréért

2018. december 25. - Lótusz_blogger

Ezzel tudod bevonzani a gazdagságot 2019-ben.

money-2724235_1280.jpg pixabay


Van még néhány napunk az új év beköszönte előtt. Valószínűleg mindenki leül picit és igyekszik átgondolni az óévben történteket. És tervezget a következő évre. Ahhoz, hogy sikeres legyen az új év, a tervezésen kívül tenni is kell. Amelynek első lépése a TAKARíTÁS.

A takarítás egy hasznos szertartás, amelynek köszönhetően nemcsak helyreállíthatod a rendet otthonodban, hanem bevonzod a jólétet is. Megszabadulhatsz a problémáidtól és feltöltheted az otthonod a jólét energiájával.

Ha van elég erőd a sok bejli után, akkor ess neki egy alkalommal. De ha nincs elég erőd egyszerre, akkor oszd fel a lakást és helységenként tisztíts ki minden zugot.

1.Először is szabadulj meg minden olyan tárgytól, amelyet nem használsz, elromlott és javítatlan.

Közben mondogasd ezt: "Kidobom a régit, fogadom az újat."

Amiket kidobsz, az alábbi dolgoktól szabadítanak meg:

  • a régi ruhák és cipők a kínos meglepetésektől;
  • az ablakpárkányok litisztítása a stagnáló energiáktól;
  • a bútorok portalanítása a negatív energiáktól;
  • a fiókok és szekrények apró felesleges kacatjai a pénzáramlás útjának elzáródásától;
  • pókhálók a betegségektől;
  • más emberek nálunk maradt holmijai az irigyektől.

2. Vizes ruhával moss le minden felületet, hogy az energia frissüljön, nyisd ki az ablakokat, szellőztess, füstölőzz, hogy a pénzügyek beinduljanak.

Tisztítás közben mondogasd ezt:  "Átmosok mindent a házban, és bevonzom a pénzt az otthonomba."

Ezután a tisztítás után helyezz el érméket, vagy talizmánokat, amelyek bőségesen pénzt hoznak a házba.

3. Törölj át mindent illóolajokkal, amelyek segítik a jólét bevonzását és a ház is kellemes illatú lesz (ilyen illat pl. a pacsuli). Helyezz el egy malacperselyt egy "fő" helyre, amelyek növelik a bevételeinket.

4. Dekoráld a szobát. Tedd fényűzővé. A Disznó, amely a kínai horoszkóp szerint a 2019-es év "védnöke" lesz, imádja a fényűzést, a csillogást, a hangos bulikat.... Készíts olyan dekorációt, amellyel bevonzod! 

Ebbe a "pénzügyi nagytakarításba" vond be a család minden tagját. Ezzel a lépéssel gyorsabban kész leszel, és ők is még inkább felelősséget fognak érezni a boldogulásotokért!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6316334230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása