Lótusz

Lótusz

Ezzel a 3 csillagjeggyel találkoznod kell

2018. december 27. - Lótusz_blogger

...ha boldog akarsz lenni!

coffee-1878750_1280.jpg pixabay


Csillagjegyed szerint:

KOS

Neked Oroszlánnal, Nyilassal és/vagy Ikrekkel kell találkoznod. Mivel te nagyon energikus és szenvedélyes ember vagy, fontos, hogy olyan partnert találj, aki igazán képes lépést tartani veled. Szereted a nagyon gyors tempójú életmódot; - személyiséged ijesztő lehet az állatöv többi jegyére.

BIKA

A te nagy lehetőséged a Bak, Halak vagy a Szűz. Nem szereted a változást, és utálod a kiszámíthatatlanságot. Ezért van szükséged egy olyan partnerre, aki megbízható személyiséggel rendelkezik. Egy olyan emberre, aki soha nem fog semmilyen nem kívánt meglepetést okozni neked.

IKREK

Találkoznod kell Mérleggel, Vízöntővel, Kossal. Teljesen korlátlan energiáid vannak. Ezért kell a partnerednek is annyi energiával rendelkeznie, mint amennyi neked van. Olyan partnerre van szükséged, aki az egész életében megosztja veled szenvedélyét és kíváncsiságát!

RÁK

Találkoznod kell egy Bakkal, Szűzzel, Bikával. Nagyon lágy és érzékeny lélek vagy. A kedves és meleg szívednek köszönhetően szereted az embereket. Azonban gyakran elhanyagolod magad. Ezért van szükséged egy olyan partnerre, aki szenvedélyesen fog gondoskodni rólad!

OROSZLÁN

Neked Mérleggel, Halakkal és Kossal kell találkoznod. Nagyon erős és uralkodó személyiséged van. Soha nem szégyelsz beszélni arról, hogyan érzed magad, vagy mit gondolsz. És szükséged van egy olyan partnerre, aki saját személyiséggel rendelkezik!

SZŰZ

Aki számodra kihagyhatatlan: a Bika, Bak, Rák. Olyan valakivel kell lenned, aki megérti az igényeidet; és aki igazán bizonyítja, hogy hajlandó ezeknek az igényeknek a legjobban megfelelni.

MÉRLEG

Fontos, hogy találkozz Vízöntővel, Ikrekkel, Oroszlánnal. Mindig csodálatos emberekkel szeretnéd körülvenni magad. A karizmatikus és bájos személyiségeket szeretnél magad körül látni, ezért ezek az állatöv jegyek a legmegfelelőbbek a számodra. Ellenkező esetben hihetetlenül unalmas lenne a kapcsolatotok.

SKORPIÓ

Találkoznod kell Skorpióval, Rákkal és/vagy Halakkal. A Skorpiónak állandó izgalomra és szenvedélyre van szüksége. Nem szeret unatkozni, utálja a rutint. Ezért az ilyen életmódra alkalmas partner tökéletes számára.

NYILAS

Akire mindeképpen vágysz: Ikrek, Kos vagy Nyilas. A vándorlás, az utazás, a mozgás fontos számodra. Nem akarsz kapcsolatot kötni, lekötni magad. Szabadságot akarsz - és lelkesedésre van szükséged ahhoz, hogy új dolgokat fedezz fel életedben. Ezért van szükséged egy olyan partnerre, aki ugyanolyan szenvedélyes, mint te!

BAK

Akivel mindeképpen találkoznod kell: Bika, Szűz, Rák. Van egy nagyon szervezett, de hektikus életmódod. Ennek az az oka, hogy álmodozó vagy, és mindig nagyobbat akarsz fogni, mint amennyit bírsz. Ezért van szükséged olyan partnerre, aki mindig visszahúz a földre.

VÍZÖNTŐ

Találkoznod kell Ikrekkel, Kossal vagy Mérleggel. Nagyon intelligens vagy. Kapcsolatban kell lenned azzal, aki olyan érdekes lehet, mint te magad vagy; valaki, aki igazán megtarthatja a figyelmed és érdekeidet!

HALAK

Neked találkoznod kell Szűzzel, Rákkal vagy Skorpióval. Olyan partnerre van szükséged, aki képes lesz arra, hogy vigyázzon rád; olyan partner, aki megérti, hogy érzékeny lélek van!

Van tapasztalatod? Oszd meg velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr816334228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása