Lótusz

Lótusz

Szuper évet szeretnél? Akkor így lépj át 2019-be!

2018. december 30. - Lótusz_blogger

Mi hoz szerencsét szilveszterkor?

Elárulom, milyen ruha hoz szerencsét számodra!

Hamarosan itt a szilveszter. Vannak, akik inkább otthon ünnepelnek - talán még be is alszanak :) Ezzel sincs semmi baj... Lehet, hogy én is így teszek...

Azonban, ha sikeres, szerencsés, boldog évet  szeretnénk, akkor az alábbi módon kell átlépni az új esztendőbe.

Mivel 2019. a kínai asztrológia szerint a Disznó éve lesz, a nagy buli, hangoskodás, társaságban szórakozás jó hatással lehet a sikereidre. A Disznó kedveli a társaságot, a partizást, az emberek közötti kapcsolattartást. Tehát "jó szemmel nézi" a szilveszteri partit.

A Disznó évének szerencsés színei a tűz elemhez: a piros, vörös, narancs, pink és a fém elemhez: arany, fehér - tartoznak.

Tehát ha a fenti színek közül veszel fel ruhát, vagy épp azt a bizonyos kisfeketét dobod fel a fenti színek valamelyikével, akár egy kendő, kesztyű, vagy épp ékszerek formájában, akkor biztosra veheted a 2019-es évi sikereket.

woman-3150358_1280.jpg pixabay


Mindemellett egy biztos alapot adhat az új év szerencséjéért, ha a partiruhád alá piros bugyit veszel fel. Az olaszoknál már régóta ez az a mágia, amely Fortuna kegyeltjévé teszi viselőjét.

Szilveszteri-újévi babonák: Mit tégy és mit ne tégy szilveszterkor? ITT.

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316334238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása