Lótusz

Lótusz

Sorsdöntő változások várnak 2019-ben

2019. január 06. - Lótusz_blogger

Ennek a 7 csillagjegynek a szülötteire.

start-line-3449607_1280.jpg pixabay


Eljött egy ideje a vágyak teljesítésének 2019-ben! Az asztrológusok szerint voltak olyan csillagjegyek, akik csak vártak-vártak egész 2018-as évben - mindent beleadtak, de sajnos nem érték el céljukat. Azonban nem volt hiábavaló a célokért befektetett munka... Mert 2019-ben 7 csillagjegy számára sorsdöntő lesz!

A 2019-es év jó hallgatóság lesz és fogékony vágyaink megvalósulásítására: különösen Teliholdkor, vagy különleges bolygó-együttállások idején megálmodott céljaink elérésében segít.

A zodiákus egyik legeredményesebb jegye 2019-ben a Bika lesz. Rajta múlik a boldogulása: minden, amit sok éven át várt, illetve, amit 2018-ban kezdett el - sikerre viszi. Ehhez azért szükség lesz türelemre és kitartásra is! Ami a kapcsolatokat illeti, addig várjon, míg váratlanul be nem toppan valaki az életébe. Minél mozgalmasabb életet él, annál hamarabb megérkezhet Ő. Ő, aki az életét még fényesebbé és jobbá teszi, mert megérdemli. Ő a barátja lesz, aki mindenben támogatja - különösen 2019-ben!

A Szűz számára nagyon fontos év lesz 2019. Ez egy olyan év lesz, amit majd úgy emleget: az élet „előtte” és „utána”. Ez egy belső változás lesz. Emellett az asztrológusok szerint bármit megkaphat, amit akar - kellő határozottsággal. El kell hagynia a múltat, a megszokottat, ami visszahúzza. Amint ez sikerül, az életében nagyon hirtelen jó irányú változások indulnak meg.

A Bak számára 2018 nem hozta meg a remélt eredményeket, azonban 2019-re minden megvalósulhat számára. Jó esélyek lesznek és szerencse kíséri az üzleti életben, ami segít a jó munka és sok pénz bezsebelésében. A szerelem picit később figyel be: ehhez néha el kell menni bulizni, kirándulni, utazni, hogy összefusson azzal az emberrel, akire vágyik.

A Skorpióknak egy nagyon fontos és gyümölcsöző év jön 2019-ben, amely mindent megadhat, amiről már sokat álmodozott. Igen, meg kell dolgozni annak érdekében, hogy mindez megtörténjen, azonban cserébe a boldogság és a siker megérkezik életébe. Ez egy "dolgos", de sikeres lesz!

Az Oroszlánok számára egy felfelé ívelő év lesz. A csillagoktól és az emberektől minden támogatást megkapnak, amire vágynak. És nemcsak ők, hanem szeretteik is!

A Kos számára nem ígér csendes évet 2019! Ehelyett teli lesz érdekes, gazdag, szórakoztató, támogató eseményekkel és emberekkel. Ez az év olyan sok új benyomást és gondolatot hozhat, mint az elmúlt 5 év összesen nem! A Kos képes lesz arra, hogy mindent, amit álmodott - megkapja, ahogy a szerettei kívánságai is beteljesülnek!

Az Ikrek számára az új év a 2018-es év problémáinak megoldásával kezdődik, és nyugodt és szerencsés időszakkal folytatódik. Amint az összes baj megoldódik, érezni fogja az erőt és a vágyat, hogy tegyen valamit - és ebben a csillagok támogatni fogják!

Ilyen lesz a személyes éved a számmisztika szerint: ITT.

Ez a szó fogja jellemezni a Disznó évét számodra: ITT.

Ez v árható a disznó évében: ITT.

Ez a szín hoz neked szerencsét 2019-ben: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2016334242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása