Lótusz

Lótusz

Melyik madarat láttad meg először?

2019. február 24. - Lótusz_blogger

Ezt árulja el rólad.

A fenti teszt a legrosszabbat  mutatja meg, ami benned van.

Olyan könnyű, amikor valaki erényeinket ecseteli. De rosszul esik, és néha nem is mindig fogadjuk be, amikor rosszat hallunk magunkról. Azonnal próbálunk hárítani. Pedig sokat tanulhatunk belőle! Mi benned a legrosszabb? A választott madár elárulja.

1.madár

Talán nem vetted észre, de a legrosszabb tulajdonságod az egoizmus. Gyakran heylezed saját érdekeidet másokéi elé. Ez leginkább szeretteid körében fordul elő. Próbáld meg cselekedeteidet néh kívülről szemlélni. és gondolkodj el azon, hogy vajon neked hogy esne, ha valaki ezt tenné veled?

2. madár

Lehet, hogy észre sem veszed, de a legrosszabb tulajdonságod a közömbösség. Egyfelől ez jó, mert nem veszel túl komolyan semmit, viszont így nem is figyelsz mások problémáira. Ez pedig bizonyos nehézségeket okozhat a kapcsolatok építésében. Talán csak azért makacskodsz, mert a múltban fájdalmat okoztak neked. Talán olyan fáradt vagy, hogy nincs erõd, hogy segíts az embereknek. De ne feledd, hogy a közömbösség káros a lélek számára.

3. madár

Talán neked fel sem tűnt, de a legrosszabb tulajdonságod a büszkeség. Azzal semmi gond nincs, ha valaki büszke az elért eredményeire. De büszekség és büszkeség között is van különbség. Gyakran úgy érzed, hogy sokkal okosabb és jelentősebb vagy más embereknél. Ne felejts el néha leszállni a "magas lóról", hogy az emberek elérhessenek téged.

4. madár

Mindent sötét szemüvegen keresztül látsz. De ez a pesszimizmus az élet minden örömét megmérgezi. Ne felejtsd el, hogy a hozzáállásod átragad a körülötted lévőkre is. Próbáld meg észrevenni a pozitív dolgokat a negatívok helyett. A nap végén adj hálát a jó dolgokért.

5. madár

Te egy nagyon érzékeny ember vagy. Nagyon fogékony vagy más emberek hangulatának változásaira, emiatt nagyon sérülékeny vagy. A bizonytalanség a legnagyobb ellenséged, amely gyengít téged. Küzdd le: sportolj, szeresd jobban magad, néha menj el shoppingolni - vagy épp változtass a stílusodon.

Forrás

Szemezgess tovább a pszichológiai tesztek között: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916334274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása