Lótusz

Lótusz

Mágikus napok márciusban

2019. március 05. - Lótusz_blogger

Ezek lesznek a varázserejű napok márciusban.

Március 6 - frissülés napja

Ahogy a természet, az új év is mostanában kezd kibontakozni, éledezni....  Vannak vágyaink, elképzeléseink az idei évet illetően - és ahhoz, hogy ezek megvalósításra kerüljenek az első lépés megtételére a legideálisabb lesz március 6. napja. Ekkor lesz Új Hold, és a Halak csillagjegy uralkodik ebben az időszakban. Ez egy varázslatos időszak arra, hogy megszabaduljunk a problémáinktól, az előítéleteinktől, azoktól a dolgoktól, amelyek visszafelé húznak. Akár most a legjobb időszak arra is, hogy a téli ruhatárunkat átválogassuk, eltegyük és elővegyük a tavaszi-nyári ruhákat.

Március 7 - a helyünk megtalálása

Közvetlenül az Új Hold után egy újabb energikus nap vár ránk. Ekkor a Hold növekedésnek indul, ezzel életünkbe is behívva a pozitív változásokat. Hirtelen minden a helyére kerül, megértjük, hogy eddig mi miért történt, és hogyan tudunk rajta változtatni (ha akarunk). figyeljünk a részletekre, a megérzéseinkre. Induljunk el a magunk számára kijelölt úton, legyünk optimisták!

Március 12 - a pénzügyi siker napja

A hónap legnagyobb pénzügyi sikerére március 12-én számíthatunk. A növekvő Hold energiája nyugodtan fog erősödni a Bika jelében, és a Merkúr fel fogja ébreszteni bennünk az üzleti siker iránti vágyat. Az üzleti és minden pénzügyi kérdés alapos átgondolása most segíteni fog a győztes stratégia megtalálásában. Ennek a napnak az energiája segíteni fog az emberi kapcsolatokban, a szerencsében, a pénzügyi és egyéb sikerekben.

Március 19-20. - a kapcsolatok ápolásának napjai

A növekvő Hold hatására egyre több erőfeszítést teszünk céljaink elérésére. Ezek azonban majd csak a jövőben fognak megtérülni. Ami fontos lesz és hasznos is, ha ebben a két napban odafigyelünk a kapcsolatainkra: a családra, a szeretteinkre, a barátainkra. Figyeljünk oda a körülöttünk élő emberek jelzéseire, igényeire, óvjuk őket. Legyünk pozitívak, kedvesek. Figyeljünk oda, hogy nehogy megbántsuk őket.

Ezen felül, fontos, hogy ebben az időszakban bensőkre is odafigyeljünk. Ha bármi szorongás vagy frusztráció van bennünk, ezekben a napokban sikerülhet megszabadulni tőle.

Március 26-27. - a jó lehetőségek napjai

A hónap végén az önmegvalósításé, a tanulásé, a lelki és személyes fejlődésé lesz a főszerep. Használjuk ki ezt az időszakot a növekedésre! A 27-i bolygóállást tekintve ez a nap ideális az élet minden területére vonatkozó ambiciózusabb tervek megvalósítására. Lehetőség van új célok kitűzésére, a meglévő értékek újraértékelésére, az álmaink beteljesítésére, akár drasztikus változásokkal kísérve.

Ha munkahelyet cserélnél, másik városba költöznél, fontos dokumentumot kell aláírnod, vállalkozást indítanál be, ingatlant vennél, legyél nagyon aktív ezekben a napokban!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5016334280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása