Lótusz

Lótusz

Kristály-orákulum: válassz egy kristályt

2019. április 22. - Lótusz_blogger

És útmutatást kapsz egy probléma megoldására.

Az alábbiakban 5 ásványkő képét láthatod. Gondolj egy problémádra és válassz egy kristályt, amely útmutatást ad a megoldásra.

1.Karneol

Ez az ásványkő arra világít rá, hogy szenvedély van a szívedben! Itt az ideje, hogy felébredj és használd a kreativitásodat. Valami "bújkál" benned, mélyen elrejtve... Vágy? Álom? Tovább alszol vagy felrázod magad és elkezdesz tenni célod eléréséért? Szítsd fel magadban a tüzet (akár szerelemről, akár munkáról van szó) és nyisd meg életed a beteljesülésnek. A Karneol ásványkő bevonzza a kreativitást, pozitív energiákat az életedbe.

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/02/25/meditaciot-segito-asvanyok/

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/02/01/csakramkodest-segito-kristalyok/

 

2. Hegyikristály

Egy valóságos varázspálcát választottál. A hegyikristály minden más kristály erejét megerősíti, téged pedig arra ösztönöz, hogy elhidd: elég erőd van a változásra, a céljaid elérésére. Ha rosszkedved van, akkor is próbálj meg egy pozitív jövőképet elképzelni, magad elé képzelni, vizualizálj, meditálj. Ne hagyd el magad, gondolj örömteli dolgokra. Amint már tisztán látod a célt, bensőd megsúgja, hogyan indulj el vágyad megvalósjtása irányába. Több van benned, mint gondolnád. Ügyelj arra, hogy hová helyezed a fókuszt! Legyél pozitív!

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/05/01/ez-a-kristaly-segit-felvenni-a-kapcsolatot-az-orangyaloddal/

https://lotusz.cafeblog.hu/2015/05/27/asvanykovek-gyogyhatasa/

3. Rózsakvarc

Nagy szükséged van a szeretetre. Lehet, hogy a szíved összetört már, de a valódi erősséged a szeretet! Szuperképességed, hogy bárkivel együttérző és szeretettel teli tudsz lenni, akivel csak találkozol. Eljött az ideje, hogy ezt az empátiát és az együttérzést önmagadra irányítsd. A szeretet azzal kezdődik, hogy saját magad elfogadod és szereted. Sokkal jobban tudsz szeretni, mint amennyire el tudod képzelni. Egy új szerelem bukkanhat  fel az életedben és taníthat valami újat a romantikáról. Amit addig meg kell tanulnod: ahogyan magaddal bánsz, olyan embert fogsz bevonzani az életedbe.

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/01/14/rozsakvarc-a-szeretet-kove/

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/01/31/szerelmet-hozo-asvanykovek/

4. Ametiszt

Ha valamilyen problémád van, tartsd szem előtt azt a lelki képességedet, hogy érzed az igazságot. Néha a logika és az elemzés megakadályoz abban, hogy a problémát igazi valójában lásd. Pedig már tudod mi történik és hogyan lehet megoldani a hasonló helyzetet. Mindössze annyit kell tenned, hogy hallgass a tested, az ösztöneid jelzéseire és az álmaidra. Ha mindeközben kibillenél az egyensúlyodból, figyelj a választott ásványkőre, amely azt suttogja, hogy most lehetőséged van arra, hogy megbirkózz az egyensúlytalanságoddal.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/03/26/ez-a-te-asvanykoved-szuletesi-honapod-szerint/

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/12/26/5-szerencsehozo-asvanyko/

5. Fluorit

Ébreszd fel a belső varázslódat! Ez a hihetetlen kő képes megjósolni a jövőt. Vess rá egy pillantást, csukd be a szemed és vizualizáld magad a jövőben. Mit csinálsz? Hol élsz? Keresd meg, hogyan juthatsz el oda. Beszélj a jövőbeni önmagaddal: mit akar üzenni neked? Kérj tőle tanácsot. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor folytasd a vizualizációt mindaddig, amíg olyan kép tárul eléd, amelyre vágysz. A fluorit azt ígéri, hogy Te irányítod a sorsodat, te vagy életed hajójának kapitánya.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4116334328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása