Lótusz

Lótusz

Ilyen könnyen esnek szerelembe a csillagjegyek

2019. május 15. - Lótusz_blogger

A Kos és a Skorpió esik legkönnyebben szerelembe, a Halak a szerelembe szerelmes, a Szűz és a Bak a legóvatosabbak.

heart-2219356_960_720.jpg kép: pixabay


KOS: A Kos első látásra beleszeret valakibe. Csak egy pillanatra van szükség ahhoz, hogy meglásson és megszeressen valakit. Nem mérlegeli, hogy a kiszemeltje jó- vagy rossz; társadalmilag milyen szinten van: gazdag-e vagy szegény. Ő semmire nem gondol, nem úgy, mint a többi csillagjegy! Ő csak követi a szenvedélyét és a lelkének impulzusát.

BIKA: A Bika számára nagyon fontos a külcsín. Ha valaki a szemének tetszik, akkor a szívének is. Nagyon érzékeny, óvatosan "tapogatja" le kiszemeltjét. Egy kis időnek el kell telnie ahhoz, hogy tényleg beleszeressen valakibe. Azért vár, hogy meggyőződjön arról, hogy ez nem csak egy kaland.

IKREK: Könnyen szerelembe esik, nagyon gyakran két vagy több emberrel egyidejűleg. Mintha ezek az emberek egy személy részét képeznék, és belőlük állna össze az egyetlen, a tökéletes társ. Éppen ezért gyakran tépelődik két szeretett személy között.

RÁK: Könnyen szerelmes lesz, de ritkán mutatja - nehogy sérüljön. Van néhány rossz tapasztalata a múltból, ami visszatartja a hirtelen szerelembe eséstől. Hosszú ideig kell várni arra, hogy kimutassa érzéseit.

OROSZLÁN: Mint egy ragadozó: célpontba vesz, sokáig megfigyel, majd egy óvatlan pillanatban lecsap. Bár ő is tűzjegy, mint a Kos, számára lassabban megy a szerelmessé válás.

SZŰZ: A Szűz rögtön tudja, ki tetszik neki, és ki nem. Gyorsan ítéletet hoz, és ritkán hibázik, ami az emberi jellem értékelését illeti. Lassan bele is szeret, és olyankor nem érti a dolgot, ami vele történik. Képes olyanba is beleszeretni, akiket homályosnak és érdekesnek talál, mert szeretne mögé látni a dolgoknak, tisztán látni és megérteni mindent.

MÉRLEG: Nem könnyen lesz szerelmes. Ha a Kos egy szempillantás alatt beleszeret valakibe, addig a Mérlegnek két vagy több pillantásra van szüksége. A Mérleg mindig valamit mér(legel). Méri, hogy szerelmes-e vagy sem, és ha szerelmes, akkor az egyikbe vagy éppen a másikba ... Egy kicsit több időt vesz igénybe nála, hogy eldöntse mit is érez.

SKORPIÓ: A szerelem számára  olyan, mint egy villámcsapás. Egyszercsak megáll és érzi, hogy villámcsapás érte. És ettől a ponton ő már szerelmes.

NYILAS: Ez a csillagjegy imádja a kalandot. Számos "szerelme" van. A természetében benne van az, hogy könnyen beleszeret bárkibe, és mivel tüzes jegy, gyakran átirányítja ezt a tüzes szenvedélyt egyik személyről a másikra.

BAK: Nem szeret könnyen beleszeretni: amikor ő szeret, lassan megnyeri a kiszemelt személyt. Ő egy született maratoni futó, hosszú távfutó! Az, ami túlságosan könnyen meghódítható, az nem pálya számára. Az olyan kihívásokat kedveli, ahol a kitartására, erejére és türelmére van szükség.

VÍZÖNTŐ: Könnyen beleszeret valakibe, de gyorsan ki is ábrándul belőle. Ő egy levegős jegy, akit mindig az új, izgalmas dolgok érdeklik. Nehezen tud mélyebb érzelmeket fenntartani egy bizonyos személy iránt.

HALAK: Ebben a csillagjegyben a Vénusz kiemelkedik, így ők állandóan szerelmesek. Ha nem valakibe, akkor valamibe: pl. egy  jó zenébe, egy jó borba vagy bármi másba. És könnyen rabjává is válik ennek a dolognak, mindaddig, amíg bele nem szeret valami másba. De fontos, hogy mindig szerelmes legyen!

horoscope daily

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7416334346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása