Lótusz

Lótusz

Ez vár a földjegyekre 2019 nyarán

2019. június 17. - Lótusz_blogger

Bika, Szűz, Bak: ez vár rád idén nyáron.

BIKA - chill

A 2019-es nyáron friss energia és gyengédség fogja átjárni a kapcsolataidat. Eljött a pillanat, hogy Bika előre tekintsen, és jövőjére összpontosítson, csak kövesse az utat bárhová is vezet. A nyár nagyszerű alkalom arra, hogy Bika a barátai körében pihenjen és újratöltődhessen a nehéz hónapok után. Ragadja meg a lehetőséget, hogy nyáron szórakozzon, nyaraljon, és egy kicsit önfeledten pihenjen kikapcsolódjon.

Az asztrológus tanácsa: ne költsön, inkább spóroljon a nyáron.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/04/17/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-bika/

 

SZŰZ - lusta nyár
A szerelem 2019 nyarán a Szűz számára ott van a levegőben! Függetlenül attól, hogy már kapcsolatban vagy, egyedül vagy, a szenvedély és az érzékiség tapintható körülötted. Nyáron picit eltávolodhatsz a munkaköri feladataidtól, és az unalmas napi rutinodtól. A szakmai életed nem fejlődik abban a módban, ahogyan remélted, és egy kicsit elfáradtál a munkádban. Élvezz 2019 nyarán minden pillanatot, és próbálj meg pihenni.
A asztrológus a Szűznek címzett tanácsa a nyárra: ne pazarold az idődet azokra a dolgokra, amelyekről már az első pillanatban tudod, hogy soha nem fognak működni.
 
Ezt lehet a Szűzben szeretni: ITT.
 
BAK - csábító nyár
A Bakot a 2019 nyara tárt karokkal várja majd, hogy pihenjen és feltöltődjön. A munkahelyi feladatok csak nőnek, de a motivációd és az elszántságod erősen megcsappan majd. Pénzügyi szempontból a nyár kicsit nehéz lehet, és előreláthatólag jobban meg kell húzni a nadrágszíjat. Szerelmi területen a Bak számára a nyári szezon jó lesz arra, hogy találkozzon új emberekkel, és még ezen a nyáron megtalálja a szerelmet! Ha kapcsolatban élsz, akkor nyáron komoly kísértéssel szembesülhetsz, bár csillagjegyed természete nem igazán hajlamos a félrelépésre.
Az asztrológusunk az ajánlja a Baknak erre a nyárra: ne bonyolítsd túl a nyarat, inkább csak élvezd, legyél a barátaid és szeretteid körében.
Még több a Bakról: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7016334368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása