Lótusz

Lótusz

Ezek a csillagjegyek a legintelligensebbek

2019. június 18. - Lótusz_blogger

Ők a legokosabbak, csillagjegyük szerint.

Ezek a csillagjegyek a legérzékenyebbek és legokosabbak, a józan ész és a hideg elme nagymesterei. Tudják, hogyan kell meghozni a helyes döntéseket, és a tények mögé látni.

Mérleg

A Mérleg nőnek penge elméje és logikus gondolkodása van. Nagyon ésszerű, reális, gyors viselkedésű. Döntéshozatal előtt mérlegel, így ritkán téved. A Zodiákus képviselői gyakran túlszárnyalnak másokat intelligencia szempontjából, de soha nem mutatják ezt ki. Nagyon okosak, jó tőlük tanácsot kérni.

Szűz

A Szűz nő a logikus gondolkodás és éles analitikus elme tulajdonosa. Nagyon jó tanácsadó lehet, és még a legnehezebb helyzetekben is segítséget nyújthat mondataival. A Szűz jegy képviselője nem függ mások véleményétől és saját törvénye és meggyőződése szerint él. A kritikus elméje és a kis részletek észlelésének képessége kiváló elemzővé teszi őt.

Bak

A Bak nő nagyon ésszerű és földhözragadt. A józan észre támaszkodik, és mindig a gyakorlati lépések oldalát látja. Ez a nő tudja, mit akar, és ragaszkodik a tervei eléréshez. A Bak nő a stabilitást szereti, a valóságban él, soha nem sérti meg az erkölcsi normákat. Biztonságosan fordulhat hozzá bárki, hogy tanácsot kérjen tőle, akár általános témában akár sorsfordító dologról van szó.

Bika

A Bika nő nagyon értelmes, az intelligencia és a földi szilárdság jelképe. Természetes bölcsességgel rendelkezik és azzal a képességgel, hogy megkülönböztesse az igazi dolgokat az illúziótól. A Bika jól tud hallgatni másokat és jó tanácsokkal szolgál. Gondolatai mindig hétköznapiak és praktikusak. A Bika nő jól tudj helyes döntéseket hozni.

Skorpió

A Skorpió nő belső szenvedélyének és érzelmének ellenére nagyon hűvös. Tudja, hogyan kell megalapozott döntéseket hozni, hosszú ideig gondolkodni. Döntés előtt hosszasan elemzi a helyzetet. Ez az okos és bensőséges természet tudja, hogyan kell kiszámítani mindent előre, és pontosan előrejelzi az események kimenetelét. Nagyon reális ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5516334370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása