Lótusz

Lótusz

5 tény, amiért szeretni lehet a tüzes csillagjegyeket

2019. június 19. - Lótusz_blogger

Emiatt az 5 tény miatt fogod kedvelni a Kost, Oroszlánt és a Nyilast.

Van 5 olyan fontos jellegzetesség, amit csak a Tűz elem képviselői tudhatnak magukénak. A Kos, Oroszlűn és Nyilas jegyek különböznek is egymástól, viszont vannak olyan tulajdonságok, melyek mindannyiukban benne vannak, és ezért nagyon lehet őket kedvelni.

1.Az állatövi jegyek közül a tűzjegyűek a legőszintébbek és legbecsületesebbek

A Kos nagy őszinteséggel és nyitottsággal rendelkezik. A Kos nagyon spontán és néha annyira nyílt, mint a gyerekek. Ennek az állatövnek a képviselői (magukból indulnak ki) és bíznak a világban - mégha nem is kellene.

Az Oroszlánok mindig őszinték maradnak minden megnyilvánulásukban, kivéve mikor egy kis színészkedést visznek mondandójukba. De minden tettük a lélek mélységéből származik. Olyanok, amilyenek - ezért is szeretnek mások hozzájuk kapcsolódni.

A Nyilas - talán a "legegyszerűbb" ember. A Nyilas a nagy nyitottság, a becsületesség példaképe. Őszinte, spontán, egyszerű és nyitott személyiségek.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/03/28/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-kos/

2. Nagylelkűek és segítőkészek

A Kos nagyon nagylelkű és jóindulatú ember. Soha nem tagadja meg a segítséget, és mindig készen áll megvédeni másokat. A Kos nagy kedvességgel és jóindulattal rendelkezik.

Az Oroszlán a náluk gyengébbek/kisebbek számára mindig megmutatja nagylelkűségét és segíteni akarását. Ők gondoskodnak a szeretteikről, védelmezik őket. Az Oroszlánok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek barátaiknak bármiről is van szó.

A Nyilas mindig megosztja másokkal azt, amije van. Nagyon nagylelkű és nemes szívű emberek, nyitottak és mindig készek segíteni. Gyakran pártfogolják  és védik meg a gyengéket.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/11/20/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-nyilas/

3. Temperamentumosak és karizmatikusak

A Kos erős temperamentummal rendelkezik és nagyon lenyűgöző tud lenni. Ennek a jegynek a nőtagjai elbűvölően szépek, a férfiak pedig a férfiasság példaképei. Bár a Kos erős karakterrel rendelkezik, mégis könnyen el tudja nyerni mások szimpátiáját.

Az Oroszlánok nagyon karizmatikusak és bájosak. Senki más nem tudja úgy "eladni" magát, mint Ő. Az Oroszlánok épp, mint a szavannán, szeretnek a reflektorfényben sütkérezni, és érdekes őket csodálni.  Tehetségük hatalmas rajongótábort vonz - nagyon népszerűek.

A Nyilas egy nagyon magabiztos és vonzó ember. Hihetetlen energiával rendelkeznek, amellyel más embereket vonzanak magukhoz. Nyitottak, érdekesek, jó gondolkodók. A Nyilas férfiak és nők is lenyűgözőek.

4. Rettenthetetlenek és bátrak

A Kos soha nem mutatja a gyengeségeit, és mindig legyőzi a félelmeit. Emiatt a Kos tántoríthatatlan. Tény, hogy nem félnek őszintén a másik szemébe nézni.

Az Oroszlán is egy nagyon bátor, nemes és magabiztos csillagjegy, aki mindig készen áll a győzelemre. Erős akarattal és karakterrel rendelkezik és soha nem torpan meg az akadályok előtt.

A Nyilas nemes harcos, a mai kor modern lovagja. Mindig kész megvédeni az igazságosságot, és ezért csatába is indul, ha kell. Ez az állatövi jegy tele van bátorsággal, határozottsággal és elszántsággal.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/07/29/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-oroszlan/

5. A cselekvés emberei - igazi akcióhősök

Míg a többiek vitatkoznak, a Kos már meg is teszi az első lépéseket. És ez mindenben így van. Nem gondolkodik túl sokáig. Legtöbbször ők az elsők. Gyakran válnak innovátorokká és úttörőkké egy-egy dologban. A Kos rendelkezik vezetői képességgel. Sikeres lehet.

Az Oroszlán egyszerűen elmegy és elveszi azt, amit méltónak tart.  Ebben mutatkozik meg igazi egyéniségük. Nem félnek attól, hogy önmaguk legyenek, és a tehetségük segítségével sikeresek. A győzelem és a kivagyiság a vérükben van - nem rosszindulatból, csak ők elhiszik magukról azt, amit más csillagjegy mégcsak remélni sem mer önmagával kapcsolatban. Az Oroszlánok gyakran használják karizmájukat, képességeiket és energiájukat a siker eléréséhez. És igen! Megcsinálják!

A Nyilas - egy okos és határozott természet. Mindig készen áll a kalandra, új benyomásokra, bátor tettekre. Mindig készen áll a változásra. Olyan cselekvő ember, akinek az otthona az egész világ. A Föld bármely pontján egy Nyilas otthon érezheti magát, mert számára a világ egy határtalan, végtelen csoda.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5216334372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztina Mátyus 2019.06.19. 19:39:37

Még a dec.21.is nyilas.
süti beállítások módosítása