Lótusz

Lótusz

Ebben segít a Holdfogyatkozás

2019. július 15. - Lótusz_blogger

A változások szele.

A múlt héten már elindult egy folyamat, mindeki észrevehette: hazánkban a nagy szél és sok eső, a hőmérséklet az átlagos alá csökkenése; de egész Európában nagyobb áradások, viharok kíséretében kezdődőtt. A Holdfogyatkozás pedig hab lesz a tortán.

Amikor már túl sok a rossz, az egyensúlyi állapotból az egyes emberek, csoportok kibillennek, akkor valaminek változnia kell. Ha saját magunktól nem vagyunk készek a változásra, akkor a természet rákényszerít.

A Holddal kapcsolatos természeti jelenségek sokszor egy újabb löketet adnak a változásokhoz.

Éppen ezért ez az időszak nem könnyű, viszont ahhoz, hogy szintet léphessünk, szükségesek. Meg kell hoznunk nehéz döntéseket: valaminek/valakinek az elengedését, egy élethelyzettől való elválást, egy idejétmúlt szokástól való megválást.

A Holdfogyatkozás Telihold idején jön létre, és közvetlen "hatását" előtte és utána 12 órával érezzük legerősebbnek, viszont az asztrológia szerint ahány óráig tart az adott Holdfogyatkozás, annyi hónapig fog a hatása még tartani.

2019.július 16-án 22.01 perctől kezdődik a Holdfogyatkozás és majdnem 3 órán át fog tartani.

A változás, akár fájdalmas, akár belesimul az életedbe, és a Holdfogyatkozás egy intenzív eszközt ad ehhez a kezünkbe.

Feladatunk ilyenkor, hogy átgondoljuk, átértékeljük életünket, a már idejétmúlt szokásoktól, dolgoktól megváljunk, és legyen egy új célunk, új ötletünk az elkövetkezendő időkre. Legyen víziónk!

A Hold erősen hat érzelmi életünkre, (hisztisebbek és ingerlékenyebbek lehetünk), ezért igyekezzünk minden helyzetben nyugodtnak maradni, próbáljuk a vitát kerülni, ha tehetjük, vonuljunk el, és figyeljünk befelé, amennyire csak lehet.

A Holdfogyatkozás idején érdemes fehér gyertyát gyújtani, vagy füstölőzni:

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/06/27/fustolozz-a-gazdagsagert-es-szerelemert/

a segítőink védelmét és útmutatását kérni. Szeretettel, imával, mantrával...

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/11/22/ez-a-6-legerosebb-pozitiv-manta/

Van egy ima, amely segít új életet kezdeni, és vesztett ügyeket helyrehozni:

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/03/18/ez-az-ima-csodat-tesz-az-eletedben/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr716334384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása