Lótusz

Lótusz

A Szaturnusz így befolyásolja a csillagjegyek életét 2020-ban

2019. szeptember 23. - Lótusz_blogger

Mi vár rád 2020-ban?

2017. december 20-án lépett a Szaturnusz át a Bakba, majd 2020 végén a Vízöntő jegyéhez fog megérkezni. A Szaturnuszt a sors-bolygójának is szokták nevezni, és "fennhatósága" idején hatatlmas, sorsforító esenények történnek életünkben. A nagy változások előtt valahogy minden olyan zavarossá válik, és nehezebb lesz. Mintha kezdene betemetni bennünket az élet. De mindig eljön az a pillanat, amikor ki-ki vérmérséklete szerint megrázza magát, és elindul, hogy új irányt vegyen élete. Ha nem figyelünk a jelekre, például stresszesen, túl sokat vállalva egy-egy súlyosabb betegség megállíthat, esélyt adva arra, hogy eldöntsük: maradunk a megszokott ritmusnál, célnál, vagy éppen esélyt adunk valami új számára...

Ahhoz, hogy átvészeld ezt az időszakot és "nyertesen" gyere ki belőle, el kell fogadnod a tanítását. Fejlődnöd kell, tanuknod a hibáidból. Ismerd meg magad még jobban, és ne menj szembe a sorsoddal!

KOS

A Kos számára a 2017-től kezdődően a hivatás volt, amely központi helyen állt, mert a Szaturnusz ezen az életterületen áll. Eddig talán beletörődött, most azonban már kevésbé fogja elfogadni a mellérendelt szerepet. Ezért szükséges, hogy kézbevegye az irányítást: keressen, építsen fel egy új munkakörnyezetet, kezdjen új vállakozásba - (ahogy szokta :) ) feszegesse a határait. Bármibe is kezd, szerencsésen fog alakulni.

BIKA

A Bikák számára ebben az etapban több lehetősége adódik külföldön, azonban legyen nagyon óvatos, és mielőtt lép, járjon körbe alaposan minden jogi tényezőt. A Bika egyre bölcsebbé és toleránsabbá válhat az elkövetkezendő időszakban. Az anyagi jólet fenntartása mellett fontos, hogy vigyázzon a család békéjére is!

IKREK

Az Ikrek csillagjegy horoszkópjának 8. sorsterületére ért a Szaturnusz. Ez arra utal, hogy banki ügyletek, befektetések nagyon szerencsésen alakulhatnak számára. A 8. terület a szerelem háza is, de nem a romantikus értelemben, hanem inkább a szenvedélyek tekintetében. Főleg, ha házas, nagy kísértésnek lesz kitéve.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/09/19/a-szerelem-angyala-uzen-minden-csillagjegy-szamara/

RÁK

A Szaturnusz komolyan befolyásolhatja a Rák párkapcsolatát a 2017-2020 közötti időszakban: legyen ez új szerelem, válás, házasság.... A szerelmi életében bekövetkező változás mellett a karrierjében is el fogja érni azt az elismerést, amelyre vágyik és új dolgokba kezdhet.

OROSZLÁN

Az Oroszlán számára ez a 3 év a karrierről fog leginkább szólni: és kiemelkedő sikereket érhet el. Azonban a túlhajszoltság, a stressz nyomokat hagy életében. Ha ezt el szeretné kerülni, akkor fontos lesz nagyobb gondot fordítania a diétára és az egészségére. Fontos a rendszeresség, de úgy, hogy ne váljon a szokásai rabjává.

SZŰZ

A Szűz számára ez az időszak a gyermekekről szól: akár a sajátjáról, akár máséról van szó. A bolygóállások "segítségével" sok szűzjegyűnek ebben az időszakban születhet gyermeke. Ehhez az is hozzásegíti, hogy kreatívabbá vált, és egyre nyitottabb, amelynek hatására szívesebben jár társaságba, és új, életre szóló barátságokat is köthet.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/07/29/ok-az-egyes-honapok-orangyalai/

MÉRLEG

A Szaturnusz a Mérleg számára a IV. sorsterületére ér, ez az otthon és a család háza. A saját otthon kérdése kerül most élete fókuszába. A gyermekkori emlékek is fontossá válhatnak, bár, ezek nem biztos, hogy szép perceket idéznek. Ha a Mérlegnek még nincs saját otthona, 2020-ig a Szaturnusz hozzájuttathatja egyhez, bár ehhez mindent meg is kell tennie!

SKORPIÓ

A Skorpió 2020-ban sokat fog utazni, ami miatt nem árt autót beszereznie - nagy valószínűséggel a munkájával is szüksége lesz erre. Többet kell majd foglalkoznia a testvérek, rokonok, szomszédok ügyeivel. Szerencsére mindez nem fogja leszívni energiáit, sőt, a Szaturnusz hatására saját magán is fog tudni majd nevetni. Bár nem jellemző rá a túlzottan sok beszéd, most fékeznie kell a nyelvét: nehogy szókimondásával belegázoljon mások lelkivilágába. Az időszak során költözhet is.

NYILAS

A Nyilas 2020-ban a saját értékeire, eszközeire és képességeire kell támaszkodnia. Függetlenedhet, anyagi értelemben is, akár önálló vállalkozásba is kezdhet. A Nyilas képes lesz reálisan felmérni erejét, és optimizmusával, sok jót érhet el!

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/07/21/ez-a-3-csillagjegy-jobban-szeret-mint-akarki-mas/

BAK

A Szaturnusz a Bak számára az I. sorsterületén fog áthaladni, ez a személyiség háza. Ebben az időszakban kezébe akarja venni az irányítást, és nem fogja hagyni, hogy bárki is korlátozza. Önismereti fejlődést is jelez ez a bolygóállás, és arra is utal, hogy a világnézete jelentős változáson megy keresztül…

VíZÖNTŐ

A Szaturnusz a Vízöntő számára nagy belső erőt ad - és erre szüksége is lesz, mert adódhat néhány kritikus pillanat az életében a 2020 végéig. Ha elérkezik az idő, mindig fogja tudni, hogy mit és hogyan tegyen. Vigyáznia kell, hogy ne váljon túlságosan bizalmatlanná!

HALAK

A Halak 2020-ban tartós, hűséges barátokat szerezhet. Most jól ki tudja használni minden adottságát, és számíthat a felettesei segítségére is. Itt az ideje annak is, hogy elfogadja a szeretet, amit kap, és hogy elhiggye, megérdemli az akár erkölcsi, akár anyagi elismerést.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/06/18/ezek-a-csillagjegyek-a-legintelligensebbek/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6916334422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása