Lótusz

Lótusz

Kérd az Univerzum segítségét!

2019. október 15. - Lótusz_blogger

Kérjetek és kaptok!

Mindenkivel előfordult már, hogy bizonytalan a jövőjével kapcsolatban. Fél, vagy éppen nem tudja eldönteni, hogy melyik utat válassza. Ilyenkor hitünk szerint kérjük segítőinket, hogy járjanak közben értünk, segítsenek a döntésben.

Ha az Angyalok segítségében bízol, akkor ők az alábbi jelekkel segítenek:

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/11/19/ez-a-10-jel-mutatja-hogy-orangyalod-vigyaz-rad/

Azonban, ha az Univerzumtól kéred az útmutatást, akkor hogyan kaphatsz válaszokat a kérdéseidre? Milyen módon kérj jeleket?

1. Teremts saját jelt magadnak

Ha nehéz döntés, vagy választás előtt állsz, és az Univerzumtól várod a segítséget, akkor kreálj magadnak, egy saját jelet. Bármi lehet ez a jel: egy kép, egy személy, egy város neve, de bármi lehet. Az a fontos, hogyte tudd, hogy mit jelent. Ha több ház is van a kiszemeltjeid között, akkor mondjuk kívánd azt, hogy a kedvenc virágod legyen a kertben, vagy egy érdekes madár vagy pillangó szálljon el a ház előtt, amikorott vagy.... Tiéd a válásztás! Csak légy kitartó, következetes, és higgy!

2. Írd le a terveid

Írj egy levelet az Univerzumnak, amelyben a segítségét kéred (mint egy kisgyerek, aki a Mikulásnak ír :) ). Akár új munkahely választás előtt állsz, akár egy új párkapcsolatba szeretnél belevágni, szükséged lehet némi útmutatásra, hogy a jó úton kezdj el járni, ezért írd le mit és hogyan szeretnél, és kérd, majd köszönd meg a fentiek segítségét. És ami a legfontosabb: higgy!

3. A jelenben élj!

Ha a múlton rágódsz, túlságosan előre tervezel, nem élsz a jelenben. Élj meg minden pillanatot. Nézz szét magad körül és köszönj meg minden jót és rosszat. Az Univerzum nem hiába küld neked eseményeket, embereket. Vedd észre, ki/mi az, amitől tanulnod kell valamit, és vedd észre, hogy melyik feladat egy ajtó, amelyen egy új lehetőség ajtaja nyílik meg.

4. Összpontosíts!

Mielőtt a megoldás megérkezik hozzád, lehet, hogy úgy fogod érezni, hogy minden összeesküdött ellened. Bármennyire is nehéz, fókuszálj arra, amit el akarsz érni (és ne gondolj arra, amit NEM SZERETNÉL). Ha új állást szeretnél, talán az egyik helyen visszadobják az önéletrajzodat. Azonban te ne csüggedj, mert ez is egy jel lehet, hogy nem ez a neked való munka és biztos, hogy később egy sokkal jobb helyre fogsz kerülni, csak HIGGY!

Honnan tudod, hogy már úton van a segítség?

- ismétlődő számok, dallamok;

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/11/16/mit-jelentenek-a-korulotted-gyakran-felbukkano-szamok/

- érzékenyebb leszel a külvilágból érkező ingerekre, megérzéseid erősödnek;

- hirtelen lebetegszel;

- elveszítesz valami számodra nagyon fontosat;

- furca (akár jó, akár rossz) megérzések kerítenek hatalmukba.

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/04/29/grabovoj-szamsorok-az-egeszsegert/

HIGGY!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3016334432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása