Lótusz

Lótusz

Ez az angyal őrködik a munkád felett

2019. október 29. - Lótusz_blogger

Ez az angyal őrködik a munkád felett.

Az angyalok nemcsak életünk és szeretteink élete felett, hanem hivatásunk felett is őrködnek. Segítik előmenetelünket, szakmánkban való kiteljesedésünket.

Hivatásunk megválasztása, a siker, a karrierünk egész életünkre kihat. Olyan pályát kell választanunk, amelyben örömünket leljük, boldoggá tesz bennünket, fejlődni tudunk benne. És persze, mivel  Földön élünk - anyagi biztonságot is teremt számunkra.

Jó helyen vagyunk-e? Jó pályát választottunk-e? Ezt már amint belépünk a  munkahelyünkre, érezzük: ha jól érezzük magunkat, azt érezzük, hogy örömet okoz a munkánk, fejlődni tudunk, akkor jó helyen vagyunk. Azonban, ha a munkahelyünkre belépve pánik fog el, hányingerünk van, rosszul érezzük magunkat, ez azt is jelentheti, hogy nem jó helyen vagyunk.

Mely angyalok segíthetnek nekünk munkahely-, pályaválasztásban, a siker elérésében és a karrierben?

Metatron arkangyalhoz, a karrier angyalához mindegyik foglalkozás kapcsán fordulhatunk, azonban vannak különféle hivatásokhoz, szakmákhoz szorosan kapcsolódó angyalok is. Mutatom, melyek ezek az angyalok.

Az Angyal neve mellett találod azt, hogy mely foglalkozásnál tud leginkább segíteni:
  • Ariel: Állatokkal, madarakkal kapcsolatos foglalkozások
  • Chamuel: Kreatív foglalkozások, úgy mint formatervezés, előadóművészet, képzőművészet, építészet, stb.
  • Gábriel: Kommunikáció, blogírás, írás, tárgyalás
  • Haniel: Miszticizmus, spiritualitás
  • Metatron: Könyvtárosság, könyvelés, írás
  • Mihály: Védelmező foglalkozások, katonaság
  • Raguel: Adminisztratív munkák, jog, tanácsadás, harmóniateremtéssel kapcsolatos hivatások
  • Rafael: Gyógyítás, ápolás, terápia
  • Raziel: Tudomány, innovációk, tanulmányok
  • Sariel: Tanácsadás, tréningek, tanítás
  • Uriel: Meteorológia, környezetvédelem

Ha ennél is tovább mennél: "karrieroltár"

Készíthetünk magunknak "karrieroltárt", akár a munkahelyünkön is. (Amennyiben lehetséges, kollégák szemei elől legyen elbújtatva, ne legyen túl direkt az elhelyezés, hogy az energiájuk ne kavarjon bele). Lehet az ablakpárkányon, vagy az íróasztalunk egyik sarkában, a cél úgyis az, hogy a figyelmünket még inkább a szándékunkra. Ide helyezzük el a vágyott hivatásunkra jellemző tárgyakat. Az ezt segítő Angyal képét is ide kitehetjük. Ha például az áhított foglalkozásunk utazással kapcsolatos, tegyünk ki egy játékautót/térképet, vagy bármit, ami erre emlékeztet bennünket. Ez a kis sarok legyen mindig tiszta, rendezett, amikor ránézünk okozzon örömet számunkra.

Az Angyalokról olvass tovább ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1216334442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása